14 Disember 2013

Apabila Blogger Hebat memperlekeh Blogger Baru.

Assalamualaikum dan salam sejahtera.
Berkenaan isu terbaru,APABILA BLOGGER HEBAT,MEMPERLEKEHKAN BLOGGER BARU.Kenapa nak perlekehkan?Kenapa nak kena jadi macam tu?
Pendapat angah,ye anda memang hebat tapi percayalah semuanya datang daripada Allah S.W.T,tak perlu nak terlalu mendabik dada,anda juga pernah menjadi blogger baru.Bukannya baru buat blog terus jadi blogger hebat. 
 
Ini adalah pendapat2 mereka di FB





Anda sokong?Atau anda tidak menyokong?Pilih lah yang mana satu. :D

12 ulasan:

  1. Blogger hebat pun satu masa dulu pernah jd blogger baru jgk..life cycle..!

    BalasPadam
  2. singgah sini...adat dalam berblogging memang macam tu...abaikan jelah...saya pun pernah juga terasa dengan blogger lama..tak takpe..anggap je cabaran dalam berblogging..

    BalasPadam
  3. memang la tak setuju..tak hebat mana pun mereka yang menganggap diri mereka bloger hebat tu..mereka tak ada hak nak memperlekehkan kemampuan bloger baru kan..

    BalasPadam
  4. sebelum jd hebat dyeorg pernah mcm kami2 yg baru ni..so x perlu nak tinggi diri tp kena mmbntu kann :)

    BalasPadam
  5. biarlah dia nk memperlekehkan..dia lupa pada suatu ketika dia digelar blogger baru..takpe2..

    BalasPadam
  6. lebih menarik kalau tahu siapa blogger2 tu ^_^

    BalasPadam
  7. mungkin ada sebab kenapa blogger hebat perlekeh blogger baru?apapun, jika blogger hebat,famous,baru dan lama mestilah support each others ..toksah la ada sifat gitu,tak manis orang lain tgk,hik

    BalasPadam
  8. biar la dia nak kate ape .. jangan kite balas dengan mendabik dada jugak sudah .. karang , tak pasal-pasal lain pulak jadinye ..

    BalasPadam
  9. blogger lama tak perlu poyo sangat....ada blogger baru lagi hebat dari blogger lama.....jangan marah yea....belajar dari kesilapan......

    BalasPadam
  10. Kehebatan itu milik Allah. Apa yang dia miliki milik Allah dan dia juga pernah merasa jadi baru jadi dia tau apa yg orang rasa apabila dia memperlekehkannya. Moga terbuka hati orang tersebut untuk membantu bukan memperlekehkan.

    BalasPadam
  11. dtg singgah di sini terbaca tajuk yg menarik..in my opinion, no need laa nak rasa diri tu hebat..mcm yg angah ckap la,smua tu drpd Allah..buat org meluat ade laa..ape salah tlg blogger2 bru mcm kite2 ni..x salah pun kongsi ilmu..dpt pahala ape..hihi ^_^

    BalasPadam
  12. tiada yg baru maka tiada yg lama..gitu juga sebaliknya..tak kisahlah biar beribu follower pun tapi kalau yg komen satu dua orang pun tak guna juga..moga kita muhasabah diri..

    BalasPadam

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.