30 Disember 2013

Clarinet itu Bukan Milik Ku




Assalamualaikum dan salam sejahtera.

Inilah jadinya bila adik angah nak try main Clarinet.Hehe..dah amcam apa rupa dia.Haha,sambil-sambil angah habiskan cuti yg masih berbaki beberapa hari.
Angah sepanjang cuti dua minggu ni bukannya sekadar cuti-cuti Malaysia sahaja.Angah kena berlatih juga.Memang best bila buat apa yang kita suka,tapi bila fikir balik,susah jugak.
Habis je cuti ni,minggu pertama lepas buka fakulti,angah dah kena perform depan lecturer + kawan-kawan sebatch.Memang trauma!!Ye la,lagu yg angah nak kena main adalah susah.Tapi takpa,lagu yang susah boleh je nak lepas kalau prektis..
Cuma masalahnya lagu yg angah dapat tu panjang sangat..sampaikan angah main pun jadi boring.Dah la meleret-leret lagunya.Memang azab sikit. 


Ni adalah gambar time dekat depan pondok rumah angah.Sesaja petang-petang angah prektis..dengan angin sepoi-sepoi bahasa...prektis jangan tak prektis..

Untuk pengetahuan semua,clarinet yang berada di atas meja tu bukan angah yang punya!! Ianya adalah hak milik UiTM.Itu sahaja..
Sekian. 
 

11 ulasan:

  1. jemput join http://batrisyiadelaila.blogspot.com/2013/12/simple-giveaway-by-batrisyia-delaila.html

    BalasPadam
  2. mama tak pernah tengok benda tu angah...
    jom exchange link angah.. hihihih

    Boleh jenguk mama di sini.. Mamaniza.com

    BalasPadam
    Balasan
    1. first time ke? hehe..jom2 exchange link :D

      Padam
  3. Alamak paling takut tengok score yang binding macamtu :S haha .

    BalasPadam
    Balasan
    1. hehe..kenapa takut?? sebab panjang sangat?? ke susah??? hehe

      Padam
    2. Ya.. panjang dan susah.. dengan running note semua xD

      Padam
  4. kita tak pernah main alat muzik tu..bunyinya pun tak taw cam mana :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. takpe2..nanti angah buat konsert,datang la..boleh dengar :D

      Padam
  5. hmm..akak pun tak tau angah..pernah baca dalam novel jer psl klarinet ni..

    BalasPadam
  6. Tak tau sangat. Tp nampak gayanya adik Angah pun minat juga dgn klarinet.

    BalasPadam

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.