8 Disember 2013

Date dengan dia...


Assalamualaikum dan salam sejahtera.

Hari sabtu,iaitu kelmarin angah dan kawan baik angah ,Aqilah *perempuan pergi ke Mid Valley.Untuk apa?Saja angah nak berjalan-jalan dengan dia.Kami memang dah lama kawan baik.Segala-gala rahsiah mesti akan dikongsi bersama.
Semalam pulak tengok wayang cerita Hunger Games : Catching Fire. Agak menarik + membosankan bila sebelah kami ada mat salleh yang duk buat bising dalam wayang.
Makan-makan dekat Mid Valley.Kami bertolak pukul 11 pagi dan pulang pada pukul 10 malam.Lama kan??Naseb baik pergi Mid Valley je.Hehe.
Bestfriend. 
 
 

 

7 ulasan:

  1. kalau keluar ngan kawan2 memang tak ingat dunia.. ;)

    BalasPadam
  2. the catching fire movie sy bg 6/10.. bosan tunggu lama dlm cinema haha

    BalasPadam
  3. tapi bahaya tau sebab... semuanya bermula dari kawan.. btw semoga persahabatan berkekalan

    BalasPadam
  4. catching fire...for me, besttttt... xsabar nk tgu sambungan dy...

    BalasPadam
  5. Boleh lah buat review tentang movie Hunger Games pulak..

    BalasPadam

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.