10 Disember 2013

Dengan Izin Mereka.



Assalamualaikum dan salam sejahtera.

Apa yang anda lakukan hari ni?Angah seperti biasa datang ke kelas,prektis,prektis dan prektis.Bukan apa,kalau angah tak prektis nanti angah akan lupa dan seterusnya gagal exam.
Main music ni macam sama dengan add math. Kena buat latihan selalu.Kalau tak memang teruklah jawabnya.Hehe.
Kebetulan pulak,SPM baru sahaja habis kan??So harapannya supaya lebih ramai lepasan SPM yang menceburi bidang blogging ni,alang-alang dah free kan??Daripada buang masa,baik berblogging,ada juga faedahnya.
Macam time angah dulu pon,parents angah menganggap blogging ni buang masa,takde faedah.Tapi sekarang ni parents angah seperti  menyokong pulak asalkan angah tak abaikan akademik + apa yang angah sedang study sekarang.Itupun setelah parents angah tengok hadiah + duit yang angah selalu dapat hasil daripada berblogging.
Sekian

9 ulasan:

  1. betul tu kan drpd buang masa melepak..baik berblog menulis :)

    BalasPadam
  2. betul tu.. berblogging ni bukanlah sesuatu yang membuang masa dan xberfaedah... nak berblog boleh tp jgnlah abaikan hal2 disekeliling..hehhehe

    BalasPadam
  3. dapat duit tepi buat belanja sendiri...yea tak...

    BalasPadam
  4. A'ah. Betul tu. IM start pun selepas SPM dulu. Bila nampak kelebihannya baru mak ayah boleh tersenyum bila cakap pasal blogging :)

    BalasPadam
  5. betul2..xde yang buang masa la berblogging ni..tambah2 pula stiap kali bw mesti dpt ilmu baru dri entry2 kwn2 blogger ^^

    BalasPadam
  6. betul tu, lebih baik menulis dari tak ada buat pape.

    BalasPadam
  7. drpd merayap xtentu hala, baik bloging.. dapat duit gak :)

    BalasPadam

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.