22 Disember 2013

HOLIDAY : Perlukah??



Assalamualaikum dan salam sejahtera.

Cuti Pertengahan Semester baru sahaja bermula.Tak sangka begitu cepat masanya.Angah rasa macam baru je masuk semester ke dua ni.Walaupun angah sedang bercuti,tak bermakna angah kena lupakan hal-hal pembelajaran.
Mungkin orang lain fikir,alah,belajar muzik je kut,tak payah study langsung.Tapi sebenarnya muzik pun susah,perlu berlatih + study not not muzik.Senang kata semuanya susah. Btw,sekarang adalah cuti sekolah,walaubagaimanapun,family angah tak merancang untuk ke mana-mana pun.Sekadar berehat di rumah sendiri.
 

Angah rasakan cuti ini seperti satu tempoh masa untuk angah release kan tension2 yg ada di Shah Alam.Sangat2 tension dengan jadual yang padat,assignment yang melampau2,masa untuk prektis yang tak cukup.Semuanya membuat angah tension.Jadi rasanya inilah masanya untuk angah releasekan tension.
 

Tiba-tiba rasa macam nak bercuti bersama-sama si dia di tempat dalam gambar ni.Siapakah si dia?Hehehe...misteri..
Sekian. 

11 ulasan:

  1. Fhm sgt mcm mana, my brother is one of the music student. Baru2 ni dorang ada buat home concert, 3 minggu je prepare smua. Hee :) Tp mcm best je. Vee pernah duk lepak dengan coursemate abg and practice dgn dorang. Best je.. Tp tu lah, stiap benda ada susah senangnya sendiri :)

    BalasPadam
  2. Waaa kalau di tempat mcm tu bukan bcuti angah.. itu HoneyMoon sudah tu.. hehehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. honeymoon? walaupun masih belum bernikah? kahkah

      Padam
  3. Selamat bercuti angah..seronoknya.pelajaran jgn di lupa

    BalasPadam

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.