31 Disember 2013

Nah Hadiah Percuma untuk ANDA!!!??



Assalamualaikum dan salam sejahtera.


Klik Gambar untuk turut serta!! :D

"Anda nak hadiah secara percuma??"

Assalamualaikum dan salam sejahtera.

Angah nak beri hadiah kepada mereka yang bertuah.Tapi macam mana?? Senang je...

Ini caranya :-

Buat satu entry REVIEW tentang wajah baru DJH 2014 ini.Dalam entry itu anda bolehlah nak kutuk DJH + nak puji DJH + nak komen pasal DJH...

Entry yg paling kreatif akan diberi hadiah 

Tinggalkan link entry tersebut di ruangan komen post ini.

Kalau sikit je yg join,bermakna andalah pemenangnya 

Tarikh berlangsung : 12.00 malam 31 .12 . 13 hingga12.00 malam 1.1.14...

Apa ceritanya ni?? 
Segmen barukah ini??Ya,segmen ringkas yang angah buat.Kenapa tetiba nak buat segmen pulak kan?? Kan dah nak masuk tahun baru??
Disebabkan masih ada hadiah yang berbaki di tangan angah,jadi angah bercadang nak bagi hadiah kepada anda semua. Tapi kalau bagi macam tu je macam rasa tak best pulak.
Setelah penat angah berfikir selama 600 saat,angah terus rancang nak buat segmen ringkas ni.Walaupun caranya mudah  + simple je..angah harap ada juga yg join.Kalau hanya 10 orang yg join,sepuluh-sepuluh akan dapat hadiah!! :D
Jadi?? 
Angah harap anda join!! Ye??!! Hehe. Senang je,anda buat entry itu,pastu hantarkan link dekat post tersebut dekat FB. Kenapa tak buat kat blog?? Saja je angah nak buat kat FB..barulah rasa kelainan sedikit..
Klik SINI untuk join!! 

6 ulasan:

  1. Saya join jugak , link dah kasi kat comment kat pesbuk

    BalasPadam
  2. Nak kasi hadiah free ni. Terbaik juga!

    BalasPadam
  3. http://syiralokman.blogspot.com/2013/12/review-tentang-wajah-baru-djh-2014.html
    kt fb pun da bg

    BalasPadam

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.