1 Disember 2013

Pemenang Bloglist Disember DJH 2013




Assalamualaikum dan salam sejahtera. Macam ang angah buat pada sebelum2 ni.Pelbagai cara dah angah buat untuk mencari blog yang akan masuk ke dalam bloglist angah.Alhamdulillah kali ini caranya sangat simple dan mudah.
Angah hanya memberi tempoh selama 2 hari untuk anda meninggalkan url link blog korang di satu status di fanpage DJH. Dan syukur alhamdulillah ramai yang join.Sangat tak sangka.
Kemudian apa lagi yang korang perlu buat?Rileks je.Sebab semuanya tinggalkan link akan dimasukkan ke dalam bloglist.Baru gempak kan??
CUMA...

Angah harap korang pun letakkan blog angah di bloglist korang.Barulah sama adil kan? Angah harap korang buat.Kalau tak letak pun takpa,nanti rasa macam terpaksa pulak.Asalkan ikhlas :)
Ni adalah senarai blog yang turut serta!! :D
  1. http://tengkubutang.blogspot.com/
  2. http://www.mojatcerewet.com/
  3. http://www.erazfadli.com/
  4. http://hanismasturina.blogspot.com/
  5. http://worldeddyobby.blogspot.com/
  6. http://nuramalia32.blogspot.com/
  7. http://senyumanmumanis.blogspot.com/
  8. http://zaralisha.blogspot.com/
  9. http://www.moustachelover0410.blogspot.com/
  10. http://aejarstories.blogspot.com/
  11. http://kakitravelkhairuddin.blogspot.com/
  12. http://www.sheilashahfiekry.my/
  13. http://lembuituhandsome.blogspot.com/
  14. http://thesunshinesgirl.blogspot.com/
  15. http://syiralokman.blogspot.com/
  16. http://dhia-manja.blogspot.com/
  17. http://www.vitamin4kesihatan.com/
  18. http://www.cikguhailmi.com/
  19. http://berstoryatsini.blogspot.com/
  20. http://ayuinsyirah.blogspot.com/
  21. http://itisstories.blogspot.com/
  22. http://nunapringiacyunq.blogspot.com/ 
  23. http://ahliazaid.blogspot.com/
  24. http://akuedyedankoe.blogspot.com/
  25. http://supersweetcola.blogspot.com/
  26. http://blogcontestgiveaway.blogspot.com/
  27. http://awanflufy.blogspot.com/
  28. http://troublemaker291.blogspot.com/
  29. http://sharifahamarina.blogspot.com/
  30. http://ceritamayapersada.blogspot.com/
  31. http://mrsupham.blogspot.com/
  32. http://blogashalya.blogspot.com/ 
  33. http://cikfafasweet98.blogspot.com/
  34. http://heartdairies.blogspot.com/
  35. http://pincangpuisi.blogspot.com/
  36. http://vitaminssecrets.blogspot.com/
  37. http://www.iuzira.com/
  38. http://chenta-taugeh.blogspot.com/
  39. http://izza-sakura.blogspot.com/
  40. http://merahsitulip.blogspot.com/
  41. http://thejohorgirl.blogspot.com/
  42. http://www.opzzpinky.my/
  43. http://zanahassan-zana.blogspot.com/
  44. http://hannaannnnn.blogspot.com/
  45. http://sigadisberkacamata.blogspot.com/
  46. http://nazwww.blogspot.com/
  47. http://fynazshamz.blogspot.com/
  48. http://fidduniyawalakhirah.blogspot.com/
  49. http://diarijejakahangat1.blogspot.com/ 
  50. http://natasya-pink.blogspot.com/
  51. http://akifimtiyaz3.blogspot.com/
  52. http://aidilzaki55.blogspot.com/
  53. http://sipujanggamuda.blogspot.com/
  54. http://nuyushahidarahim.blogspot.com/ 
  55. http://mynameismissayati.blogspot.com/
  56. http://summerkisseswinterrain.blogspot.com/
  57. http://risyakama.blogspot.com/
  58. http://aderakukeysah.blogspot.com 
  59. http://lianasulaiman96.blogspot.com/
  60. http://blogtutorialbuatmu.blogspot.com/ 
 Ramai kan yang join??Rasanya lagi best kalau blogwalking !!Jom blogwalking sesama kita!! :D

Sekian.



salam.esok pkul 2.30 petang

18 ulasan:

  1. dah letak dlm bloglist Hanis jugaa =)

    BalasPadam
  2. kita pun ada trima kasih angah...:)

    BalasPadam
  3. no 21. tengkue angah. dah letak dlm bloglist saya jugaa :)

    BalasPadam
  4. t...ala..tp kte ta buat bloglist cm neee

    BalasPadam
  5. 14! =D
    Blog Angah ada dekat bahagian " Others" dalam blog Mira. well, dh lma dh. -^^- Terima kasih bloglist kan blog Mira. -^^-

    BalasPadam
  6. Tahniah buat kawan2 blogger sekalian :) hehehe

    BalasPadam
  7. wow, rminya.... tahniah semua yg terpilih tu :)

    BalasPadam
  8. Tunggu bloglist tahun baru pulak. Hehe

    BalasPadam
  9. Yes saya ada tapi nombor 57 ..

    BalasPadam

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.