24 Disember 2013

Review Blog Ohsem


Assalamualaikum dan salam sejahtera.
Hari ini,angah nak review blog2 ini.Kenapa angah nak review??Sebab hanya mereka yang direview sahaja yang tahu sebabnya.Ceceyh..apa-apapun,anda kenalah blogwalking oke! :D 
http://blogcontestgiveaway.blogspot.com/

Ini adalah blog khas untuk contest.Sudah terang lagi bersuluh.Entry-entrynya pun bercerita tentang CONTEST sahaja. :D Jom ke blog ini untuk mengetahui Contest yang sedang berlangsung sekarang.

http://alyamaisarah66.blogspot.com/


Sebuah blog yang cantik menarik dan best.Cuma agak susah untuk melihat entry2 sebelumnya.Nak scroll apa benda pun tak boleh.Apa yang angah boleh katakan,teruskan mencuba! :D
http://blogyanapunya.blogspot.com/


Rasanya blog ini masih baru lagi.Kan??Apa-apapun blog ini tetap best.Menggunakan warna purple sebagai temanya.Cukup cantik.Nasihat angah adalah teruskan berblogging dan mencari ilmu :D
http://hafiznur.blogspot.com/


Blog yang cantik.Loading pun laju je.Kalau ada header yang lebih menarik tentu lagi best.Apa-apapun teruskan mencuba! :D

http://liyanaizzati17.blogspot.com/


Rasanya ini pun adalah blog khas untuk Giveaway kan?Tengok header macam dah boleh nak agak.Cuma angah agak susah nak godek2 dalam blog ni.Mungkin sebab lain kut.Lagu korea yg ada dalam blog ni pun agak best. :D


http://www.mizisempoi.com/


Header yang cantik.Menarik dari segi susunan widgetnya.Mungkin boleh memperbaiki dari segi background blog.Apa yang menarik adalah blog ini laju je loading nya.Apa rahsianya? :D

http://mrsupham.blogspot.com/


Header yg sweet.Comel dan menarik.Menggunakan kaler purple sebagai tema blog.Mungkin boleh memperbaiki lagi sebab panjang sangat blog nya.
http://snkhadijah.blogspot.com/


Loading blog yg laju!! Tahniah.Header yang menarik dan simple.Nice.Mungkin boleh mempelbagaikan lagi entry di blog anda! :D

http://wwweffafarhana.blogspot.com/


Pendapat angah,blog ini susunan yg agak bercelaru.Mungkin disebabkan saiz header yg tak sama dengan saiz blog?Kalau tulisan di tukarkan kepada tulisan yg lebih menarik mungkin lagi ohsem.Apa-apapun percubaan yg menarik.Teruskan berblogging. :D
Selesai angah review mereka.Bila pula blog angah nak direview??Hehe.Sekian. 


7 ulasan:

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.