28 Disember 2013

Segmen Azam Blog 2014





Azam Blog DJH 2013

  1. Mendapat minimum 300 unique visitor setiap hari. *Berjaya
  2. Mendapat lebih 1000 Pengelike Fanpage DJH. *Berjaya
  3. Setiap entry mempunyai komen. *Berjaya
  4. Mendapat Rezeki sampingan daripada Blogging *Berjaya
  5. Pagerank 2 *Berjaya
  6. Meng Famous kan blog. *Masih dalam proses 
  7. Mendapat lebih 800 rakan +Google Plus Circles  
Azam Blog DJH 2014
  1. Mendapat minimum 600 unique visitor setiap hari.
  2. 2000 Pengelike Fanpage DJH.
  3. Mendapat 3k Follower Blog DJH.
  4. Mempunyai domain sendiri.
  5. Mendapat REZEKI yang berganda hasil berblogging.
  6. Meng Famous kan blog dengan lebih hebat.
  7. Membuat entry yang berkualiti dan mantap.
  8. Ranking Alexa yang lebih mantap.
  9. Blog yang mesra Pembaca/SEO/Pengiklan/Rakyat 

Nota :-
"Alhamdulillah tahun 2013 merupakan tahun yang hebat untuk angah bertapak di dalam dunia berblogging ini.Macam-macam pengalaman yang angah dapat dalam tahun 2013.Sesungguhnya angah akan pertingkatkan prestasi angah bukan sahaja untuk blog tetapi juga dalam bidang yang angah ceburi."



17 ulasan:

  1. hi, saya nak tanya,. saya dah daftar alexa sebab nak check,. tapi tak lepas. kenapa ehh? sebab dia ikut tarikh yang ditetapkan ke?

    BalasPadam
    Balasan
    1. bila awak daftar? mungkin kena tunggu beberapa hari untuk check :D

      Padam
  2. btw, tahniah sebab hampir semua azam DJH berjaya.. thumbs up.. heee

    BalasPadam
  3. gud luck angah!!....

    Boleh jenguk mama di sini.. Mommy As Blog

    BalasPadam
    Balasan
    1. Dah jenguk mama dah tadi :D hehe gud luck jugak utk Mama :D

      Padam
  4. Wow well done DJH. Usaha tu penting & kejayaan akan datang nanti

    BalasPadam
  5. Salam singgah bw dari segmen yang sama. All the best & Salam ukhwah.. :)

    http://www.khirkhalid.com/2013/12/segmen-azam-blog-2014-by-bhp.html

    BalasPadam
  6. salam blogger. dari segmen yang sama. " DFU"http://jmbelog.blogspot.com/2013/12/segmen-azam-blog-2014-by-hbp.html

    BalasPadam
  7. Dah bole kata berjaya dah num 6 yg 2013 tu. Hehe. Ramai yg dah kenal.

    BalasPadam
  8. thanks sbb sudi join segmen pha is...
    blog mesra rakyat..? hahha
    smoga segala azam dan impian yg lain tercapai.. amiin...

    BalasPadam
  9. singgah dr segmen yg sama...harapnya segala impian akan tercapai di tahun baru ni..good luck! :)

    BalasPadam
  10. salam tahun baru...
    singgah BW sambil bertanya khabar... :)
    amacam dengan azam tahun lepas..? ada yang tertunai?

    BalasPadam

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.