4 Disember 2013

Solat 6 Kali Sehari di Mesir.




Assalamualaikum dan salam sejahtera.
Sedih kan bila mengenangkan nasib sahabat-sahabat kita disana?Bagaimana keadaan mereka yang setiap hari berlaku kematian.Angah bila first time tengok gambar ni,rasa sayu je hati ni.
Bayangkan apabila kita berada di situasi yang sama dengan mereka.Sudah tentunya kita turut mengalami keadaan yang sama.
Kekalkanlah keamanan yang kita kecap sekarang.Janganlah rosakkan negara kita.InsyaAllah kita akan sentiasa mendapat kerahmatan daripada Allah S.W.T.
Sekian. 

9 ulasan:

  1. salam kenal, singgah sini terus follow. jom join dan follow saya jugak. maceh

    BalasPadam
  2. YA ALLAH.. kesiannya org2 kt sne. Sedih bila tgok.. hrp2 lah negara dia orang kembali aman selalu. Dan berharap kembali.. negara kita dipelihara sentiasa dan diberi ke-rahmatan oleh-Nya . Amin :'(

    BalasPadam
  3. kesian sgt. semoga dikuatkan semangat org kat sana

    BalasPadam
  4. Semoga allah berikan mereka kekuatan di sana..amin~ hehehe

    BalasPadam
  5. Betul tu. Tiap hari mesti ada solat lebih untuk mereka. Moga mesir kembali aman dan Malaysia terus aman :)

    BalasPadam
  6. moga mereka terus kuat dan mesir kembali aman

    BalasPadam

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.