1 Januari 2013

Ambang 2013~

Assalamualaikum dan selamat petang,semalam sat ja dapat on9,so update blog pun sekali ja,hari ni plak,rasanya macam sama ja kut,well,angah sorang2 lagi harini,x tau nak buat apa? citer pasal semalam pulak,semalam adalah 2012,sekarang adalah 2013.haha..jom tgok..


tahun baru 2013,ramai org yang nak sambutkannya,ramai kan? serata tempat org buat majlis,kalau dapat pi memang best.


kalau sambut macam ni x boleh ke? adakan ceramah? kan elok,xda la laki pompuan terkinja2 macam binatang,sgt memalukan.


tgok tu.sedih tgoknya.


ramai org suka nak sambut tahun baru,apa yg bestnya tahun baru?haha,rasanya utk student,tahun baru,maksudnya naik tingkatan.bagi pekerja2 plak,maybe gaji naik,or pangkat naik.mesti best,bagi kitorang budak2 lepasan spm plak,masanya utk dapat result semakin hampir.

Read more ...