6 Januari 2013

Anugerah Juara Lagu 2013~






Assalamualaikum dan selamat petang...hurm..bercakap pasal Anugerah Juara Lagu 2013...rasanya akan jadi yg terhebat.,..sebab semua lagu sangat best....artois pun macam2 ada...ada artis baru...lama....semualah...so...jom kita tgok senarai pencalonan..

  1. Idola (Azlan & The Typewriter)-Audi Mok & Azlan
  2. Pelangi Senja (Stacy)-Taja&Tun Teja
  3. Anak Kampung(One Nation Emcees & Jimmy Palikat)-Jimmy Palikat
  4. Terukir di bintang(Yuna)-Yuna Zarai
  5. Ombak Rindu(Hafiz&Adira)-Zaidi
  6. Tampamu(Amir Jahari)-Amir Jahari
  7. Lagu(Bedroom Sanctuary)-Bo Amir Iqram
  8. Teman Peganti(Black& Malique)-Malique
  9. Ku Akui(Hafiz)-Ajai
  10. Simetri(Hazama& Amy Search)-Audi Mok&Zel Firdaus Haduan
  11. Andaiku Bercinta Lagi(Mojo)-Edry Abdul Halim
  12. Patah Seribu(Shila Amzah)-Shila Amzah


nilah artis2 yg akan masuk malam ni...


cabutan undian..

tpi yg sayangnya sebabYuna tarik diri daripada AJL tahun ni sebab ada komitmen lain..so dia dah beri kepercayaan kepada Aizat utk bawa lagu Terukir Di Bintang..so sama2 kita nantikan malam ni..di Tv3..

Tapi rasanya dulu2 punya AJL lgi meriah kut..sebab ada SITI...ahhaha..

assalamualaikum....


Read more ...

Lawak King ~

Assalamualaikum dan selamat tengah hari semua,how about ur day? haha...today macam besa,angah x buat apa2 lgi..selain cari or search pasal asasi..takut la plak..bila dipikirkan semua tu...tpi xpa..kita teruskan hidup dgn blogging....so..hari ni angah nak share gambar2 lawak...serius lawak..jom lihat..


hurm,cun kan minah ni? cun sangat..ada sapa2 berminat?


awek cun? hahaha...cun sgt....tpi kenapa yg atas dia x pakai pun?

setuju sangat...betui kan korang?


nak ke bawak dia masuk dlm teksi?


x lalu nak makan..hilang selera nak makan ayam..


menakutkan? agak la..


sama plak muka dia...mmg dia ni model utk face macam tu kut?


bagus...dah ada kapal terbang sendiri..gud2..

haha..lawak sungguh...x sangka sgt kreatif kan? haha..walau apa pun..x payah la nak risau sangat...kita ni hidup hanya sekali..so enjoy la...tpi dalam duk enjoy tu..jgn lupa plak dekat TUHAN..

sambil2 tu..sama2 kita menegur..kalau ada salah silap..okeyh? ok..time tu...out from my blog...nanti nak edit lgi....

assalamualaikum..
Read more ...