7 Januari 2013

No Pin UPU..

Assalamualaikum dan selamt petang,huh...sakit kepala mula datang...ish..camna nak buat?



hurm...x tau nak kata apa..pening kepala dari tadi lagi..pagi2 lagi dah pergi BSN...pastu balik rumah nak kena isi..tpi angah rupanya dalam dilema...angah sebenarnya x tau nak amik apa..


ish2..x patut kan?angah rasa mmg xda cita2 sejak dri dulu kut..sebab semua asyik tukar2..dulu nak jadik arkitek la...apa la..saintis...angkasawan..tpi last2....ish2 pening la..


kalau dulu time perjumpaan dgn pengetua,dia ada tanya nak jadi apa..punya angah pikiaq..angah kata kat dia nak jadi pensyarah muzik....dah la time tu ada KIMI,budak band sama ngn angah jugak.....mesti dia ingat angah nak amik muzik...

dulu angah dah tanya dah dekat senior angah yg amik muzik..macam mana dgn muzik,dgn keadaan kat sana,dia pun dah jawab smua dah..


x tau la...angah duk pening..dgn result angah lagi...angah tau la..yg angah ni dari SBP..tpi result trial angah truk...tu la akibatnya bila dunia penuh dgn kejahilan...huhu..sedih sangat pikiaq pasal spm...angah takut sangat2...

parent nak angah jadik doktor..tpi..kalau nak jadik doktor..mesti sains subjek elok..angah?teruk la...trial arytu angah dapat 5A ja...yg len..truk...
macam mana?angah takut sgt...lagipun angah ada penyakit kulit..so rasanya kalau jadik doktor oleh rawat sendiri..x gitu?

ish2...tpi angah taut dgn subjek BIOLOGY,CHEMISTRY,PHYSIC..semua tu subjek yg angah selalu gagal...tpi alhamdulillah...bio angah trial oke la jgak..
cuma yg lagi dua tu agak teruk..





macam mana nak buat ha? dengan matrik lagi...dengan kawan2 lagi..ish teruk la...nak jadik gila...dah la result sgt2 teruk..macam mana ?angah dah x larat nak pikiaq...dgn masalah lgi...dgn masa depan....angah rasa kalau jadik doktor pun oke gak..cuma....rasanya angah ni takut darah skit la...dulu time bio kena bedah katak..tpi angah x buat pun...sebab geli....pastu time nak check darah pun takut gak..cuma last2 boleh gak nak check...

tpi rasanya angah akan lawan ketautan angah tu..eh..dah macam FEARFACTOR la plak..okelah..angah rasa baik angah masuk tidor ja...bagi sakit pala hilag...haha..

Assalamualaikum..
Read more ...