9 Januari 2013

Segmen Review Blog Bertuah 3

Assalamualaikum dan selamat malam,hai2,masih lgi dalam mood nak menerjah blog2 ohsem,sungguh x disangka banyak blog2 yg ohsem dan sangat2 menarik utk diterjah!!jom!!


Shupa Dhupa

 my sister punya blog!blog yg cantik, dan blog yg masih baru,terukan berblogging,nice blog,nice entry,nice blogger..


blog yg best,cuma kaler tulisan tu kalau lgi jelas,lgi best kut?tpi nice blog,jgn penuhkan dengan widget sgt,nanti lambat loading....


Adda Alif's Craft


wow,kraftangan? bagusnya,nak satu!gud la,best2,teringin nak buat sendiri jugak,nice blog!



ceriteragadishatikaca

blog yg best,banyak info menarik,kisah kehidupan,gud entry,nice blog!
teruskan berblogging..



blog pinky!cantik blognya,menarik,seronok utk menerjah blog anda,x tau nak kata apa dah,
mmg ohsem!!


macam biasa,setiap kali angah buat segmen ni,mesti akan ada satu blog yg terlepas,tpi x pa...angah review jgak..
Hiburan.MY

blgo yg penuh informasi,bukan hanya tentnag hiburan tpi tentang macam2,gud job,nak kena selalu terjah ni,
banyak info!!


okeyh semua!! done..nantikan segmen seterusnya....kepada yg xdapat tu...sory la...

*siapa cepat dia dapat!!follow cini yerk!!





Read more ...

"Segmen: Up-kan follower 2013 by FiQa Nsz"


angah baru ja nak join segmen ni,bukan apa bosan,sapa angah nak tag eh?


sapa2 ja la...sapa rasa dia kena tag,dia kena la.
Read more ...

Can U Help Me?

Assalamualaikum dan selamat malam...Blog angah ada masalah!!!Nak tau masalah apa? ni ha..angah x tau macam mana nak buat...setiap kali angah nak post link blog ni..dia akan keluar..



angah dah x tau nak buat macam mana? ada sapa2 boleh tolong?sedih la..sebab kalau boleh letak link macam biasa senang la..ni..nak kena edit lain..ish2..tpi x pa la...angah rasa biar la..asalkan blog angha masih sihat walafiat..


hurm..FB oh FB..kenapa la jadi camni? ingat aku suka sangat la kan?tolong la..jadi cam besa..


angah perlukan bantuan kawan2,kalau x boleh bantu pun..setakat bagitau sebab kenapa jadik macam ni pun rasanya dah oke....please..kawan2...pliz help me...


sama2 kita tolong menolong,mana tau harini ary angah,esok2 ary korang pulak?ala,setakat tolong macam ni,rasanya xefect apa pun kat korang kan?so,tolonglah angah,dengan masalah ni,hurm,angah harini asyik duk fikir pasal benda ni dripda UPU, tau tak,betapa blog ni sangat angah sayang!!

anyones? can you help me to be facing all of this problem,i had been tired,to thinking of this problem,so can you alls help me?


thats all for tonight...





Read more ...

Segmen Review Blog Bertuah 2

Assalamualaikum dan selamat tengahhari,hurm..sekali lagi review blog2 cute...blog yg terpantas dlm mengomen di FB,blog2 cute..meh tgok2..



blog yg best,pinky blog,banyak info yg best,kadang2 confius sebab semua kaler pink,btw nice blog,
so angah sarankan sapa2 belum tgok blog ni,cepat2 lah tgok!!




pinky blog lgi...best2,banyak info,dan yg paling best,tulisan sgt clear,senang nak baca,
x tau nak kata apa selain best!!




blog ohsem ni plak,best,sangat simple,gud,terlalu simple,btw best!!

blog yg best,dan agak pelik,haha,tpi best banyak info menarik utk golongan wanita,x da apa nak cakap sgt,sebab info semuanya utk wanita...nice blog..


best,blgo yg menarik,first impression angah,wow!! cun la,gaya edit blog yg hebat,
gud job,keep up the good work,nice blog..


blog yg ohsem,gambar2 yg menarik utk dilihat,btw..nice blog..teruskan berblogging..


blog yg pinky lgi!!kisah menarik,banyak info hebat,gud job..
nice blog to see...


blog yg best,terlalu banyak info yg sememangnya patut dibaca oleh semua,apa lgi tunggu,
korang terjah la blog ohsem ni...

blog yg chumill,best,blog pinky jugak...nice blog,teruskan menulis..
nice entry..


blog yg best,pinky lgi,tulisan pun clear,senang nak baca,nak follow pun senang jgak..
terjah la blog ni!!

macam segmen yg hari tu,mesti ada blogger yg terlepas..tapi angah review jgak blognya....so kali ni pun sama jgak...ada blog yg sama terlepas tpi kita review jgak..

blog yg best,banyak info..pelbagai entry best,gud job,
blog yg nice...


hurm...ni antara blog yg ohsem..yg rasanya mmg korang semua kena terjah,blog yg hebat dan penuh info...rasanya x perlu nak kata apa lgi..selain daripada terjah blog ohsem ni!!

assalamualaikum...
Read more ...

Kau Kejam Sangat!!

Assalamualaikum dan selamat pagi semua!Apa khabar? mesti ramai yg tgh kerja kan? okelah.bercerita pasal Kejam..sape yg kejam? sape? rasanya kalau utk zaman sekarang ni sudah semestinya....


ISRAEL lAKNATULLAH

kenapa angah kata camtu? rasanya semua org dah tau..cuma angah rasa..perlu utk angah dedahkan sapa Israel yg sebenarnya kepada org ramai,kalau bukan kepada org Malaysia,maybe utk org luar negara? x gitu?

tengoklah..macam mana tanah Palestin yg besar..boleh jadik kecik,tu pun tahun 2005..sekarang?ish....dah tinggal kecik bebenor,mmg dasar perampas la!!


asyik2 berperang?kononnya nak amik balik tanah diorang,apasal? pergi la kat tempat lain,banyak lagi ruang2 kosong kat Bumi ni..kalau terpaksa sangat,pergi la Marikh ka,Musytari ka...kat sana banyak sangat tanah!


ni lah kut tempat yg diorang nak sangat tu,ish apala...tempat tu kononnya ada harta diorang yg ditanam dalam tanah..


kerana nakkan benda tu,habis rakyat palestin cedera,kesian tgok budak kecik ni,mesti dia asyik fikir,apa salah dia,sampaikan semua ni jadi kat dia,ish,mmg kejam teruk kut ISRAEL tu..


tengoklah,ibu yg sanggup pertahankan dirinya utk lindungi anak2nya daripada tentera israel..bagus sungguh ibunya...angah tengok pun dah sebak...nak menangis..


anak2 yg mati shahid,syukur sebab diorang dapat mati shahid,iaitu mati yg semua org inginkan,walaupun diorang kecik lagi,tpi baguslah,sebab x perlu nak berhadapan dengan tentera israel....


rasanya setiap hari korang boleh tengok dekat TV tentang kekejaman Israel,apa yg kita oleh bantu? rasanya hanya dengan doa yg ikhhlas..supaya YG MAHA BERKUASA akan memberi rahmat kepada mereka setelah apa yg terjadi,mungkin mereka diberi ujian yg sedemikian rupa supaya kita disini selalu bersyukur dengan anugerah tuhan,syukur akan rahmat yg melimpah ruah,yg sentiasa menjadikan negara kita aman dan makmur..

kepada sesiapa,marilah kita berdoa kepada tuhan agar mereka dapat dibantu,atau mendapat rahmat daripada Tuhan...


assalamualaikum....


Read more ...