11 Januari 2013

Hari2Ku..

Assalamualaikum dan selamat pagi,hurm,cuti2 macam ni angah dah x tau nak buat apa.Cuti ker? haha..kiranya macam angah ni penganggur la..sebab ada kwan2 angah yg pergi PLKN,ada yg dah masuk U,ada jgak yg pergi kerja...apa yg angah buat hanyalah?




berblogging,citer benda2 best,haha..edit blog,best tau..satu lagi terjah blog2 yg ohsem,seronok,selalau angah tgok belog org lain best jer...so angah pun boleh la jadikan blog2 tu sebagai sumber inspirasi...betul x?





angah jugak jadikan Facebook sebagai tempat yg best,angah main game,kadang2 angah cari maklumat tentang cara nak isi UPU,cari kawan baru SBP lain..haha...best jugak..


kadang2 angah berTWITTER,best la jugak..kalau awal tahun 2012,rasanya dekat sekolah angah sikit ja yg ada akaun ni,pastu bila makin lama lagi ramai org yg biuat Twitter,sampaikan dah jadi popular..ramai junior ngn senior angah yg dah ada Twitter,so  chat la dlm tu.....ramai yg nak kumpul followers.......  angah?entahlah..



kadang2 angah main dekat ASK.FM..haha..first time angah tgok apa benda ni? siap ada fm...bagai...macam radio plak? last2 rupanya tempat utk main tanya2..tpi kadang2 benda ni macam ganggu jgak..sebab sapa2 boleh tanya sesuka hati....soalan2 pelik2...tu macam menakutkan sikit...haha


so walauapapun..rasanya time macam ni angah kena fikir betul2...apa yg patut angah pilih utuk masa depan...apa yg angah nak study...angah kena tgok dulu....

Thats all for today..

Assalamualaikum...



Read more ...