13 Januari 2013

Segmen :Jom Tukartukar link fanpage dan link blog!

Assalamualaikum ,perhatian kepada semua bloggers,hari ni angah nak buat segmen baru iaitu segmen tukar link fanpage masing2..jom2...



Cara-caranya
  1. like fanpage ni dulu ek! klik sini*
  2. paste link fanpage anda dan blog anda di komen entry ini.*
  3. follow blog angah*
  4. follow Twitter klik sini*
  5. yg bertanda * wajib buat yek!!
  6. follow blog dan like fanpage peserta lain!
  7. done
kelebihannya..
  1. korang dapat tingkatkan likers fanpage korang,
  2. dapat bertukar2 link...
  3. dapat tingkatkan trafik blog korang..
  4. dapat berkenalan dengan rakan2 blogger baru!!
hadiah2nya
  1. 5 blog terawal akan direview!!
  2. 5 blog seterusnya akan tersenarai dalan senarai bloglist blog angah selama sebulan.
  3. blog seterusnya akan diberitahu kemudian.
simple dan senang jer caranya...so apa lgi..just join...kalau dah ramai yg join..angah akan buat senarai blog dgn senarai fanpage utk di like dan di follow..

Tak perlu buat entry apa2 pun..just tinggalkan link2 anda!! segmen yg mudah...senarai dibawah akan memudahkan utk korang follow dan like fanpage serta blog2 peserta yg dah pun join...apa lgi tunggu...cepat join!!

*semua peserta perlu update tentang segmen ini dari masa ke masa.

Update.

  1.  fanpage terawal akan dipromote oleh admin blog ni.
  2. Syarat terbaru, yg sudah join dikecualikan!
  3. dah tutup..

Senarai link blog peserta*

  1. http://eiqaleysha.blogspot.com/
  2. http://jiwangitusempoi.blogspot.com/
  3. http://myfirstblog094.blogspot.com/
  4. http://kupukupuchomel.blogspot.com/
  5. http://cendekiaulung.blogspot.com/
  6. http://princess1405.blogspot.com/
  7. http://www.aisyahhumaira.com/
  8. http://www.nieyxzha.my/
  9. http://www.gossipbolasepak.info/
  10. http://teamohada.blogspot.com/
  11. http://akuvsdiashadhira.blogspot.com/
  12. http://www.cikfie.com/
  13. http://syahz8.blogspot.com/
  14. http://www.coretancikmisi.com/
  15. http://zamrispoon.blogspot.com/
  16. http://shazlina2417.blogspot.com/
  17. http://kutakama.blogspot.com/
  18. http://fizzizainsfaith.blogspot.com/

Senarai link fanpage peserta*




Read more ...

Novel Ke Drama!!

Assalamualaikum dan selamat pagi...wow..hari ni awal2 pagi angah dah bukak lappy...sebab apa? sebab dua hari sebelum ni,angah x sempat nak sentuh pun sebab kakak ngn adik angah ada kat rumah..so bagi kat depa dulu la....angah pun duk la main benda2 lain...x boleh on9....tpi sekarang diorang dah x da..so..bolehla angah guna...hahah...

Apa yg angah nak citer ek?ha..citer pasal novel..sekarang ni dah banyak novel yg diadaptasi jadi drama atau filem...


drama kat TV3....


drama popular jgak sekarang ni..


macam best jer..?


dah jadi filem popular kau!!


filem popular jugak...siapa ada siri2 lagi..



ni anatara novel2 hebat yg sudah diadaptasi ke drama ataupun filem,tpi rasanya betul ke jalan cerita antara kedua2nya sama? angah pun x baca lgi novel2 tu..so angah pun xtau la citer dia sama atau tak...tpi rasanya sekarang dah jadi trend utk amik novel jadikan drama...

yg peliknya...dah xda idea dah ke? kenapa perlu amik novel utk jadi kan drama? dah tentu2 peminat novel tu akan tengok citer tu..maybe sebab nak kaut untung kut? walauapaun...rasanya bila dah jadi trend..mesti lepas ni ramai pulak yg nak jadi penulis novel..sebab novel kita boleh jadi drama lepas tu..kita pulak jadi popular...haha..

tapi xpe lah....sebab kadang2 citer macam ni best....so teruskan lah...!! angah menyokong anda!!sape lagi yg nak sokong kan?heheh


assalamualaikum..



Read more ...

Giveaway : Jom Join My 1st Giveaway By Anna


Assalamualaikum....

angah ada join satu GA..saja...mana tau boleh menang,so sapa2 nak try jugak ..boleh klik sini..

hadiah nya best la jugak..


 Kaspersky ( 1 pemenang )
Voucher discount 10 % contact lenses ( 5 pemenang )
Sebalang Choc Chips Cookies ( 1 pemenang )Contact lenses with pcs casing ( 3 pemenang )Frame + Selendang + Keychain ( 1 pemenang )Selendang + Keychain ( 1 pemenang )Selendang ( 1 pemenang )Bedak Arab ( 3 pemenang )Tudung ( 1 pemenang )Make up ( 1 pemenang )Perfume ( 1 pemenang )Maika Hobo Bag ( 1 pemenang )Blouse ( 1 pemenang )Bookmark ( 5 pemenang )Di bloglist ( 10 pemenang )Topup rm 10 ( 1 pemenang )Header ( 5 pemenang )Banner ( 2 pemenang )Freebies Assalamualaikum ( 3 pemenang )Edit Full Blog ( 1 pemenang )
so apa lagi tunggu jom join!!!



Read more ...