14 Januari 2013

Himpunan Kebangkitan RAKYAT~

Assalamualaikum dan selamat petang,dah lama x update entry,haha..sebab apa? sebab sibuk promote angah punya segmen alhamdulillah ramai jugak join..korang nak join? Klik sini

Apa angah nak citer eh?Ha citer pasal perkara yg sibuk org ramai duk cakap2 sana sini,


apa yg bestnya? angah pun x paham la..kenapa perlu buat himpunan yg macam2 ni..tak tau la apa motifnya..ish2..angah memang x tau,lagipun angah tengok makin dekat PRU makin macam2 agenda2 yg dibuat...angah yg x tau apa ni pun..rasa bengang la jgak..


ni plak apa yg dikatakan oleh paper yg tulis "Sambutan Menghampakan".angah pun dengar jugak dekat Tv3..dia kata sikit ja yg join...x ramai mana pun...tapi angah lgi pelik..sebab apa?


tgok gambar kat atas ni..ramai la jugak...kenapa sanggup diorang kata sikit ja yg join? atau maybe gambar kt atas ni edit je? entahla...korang kena pandailah nilai...


yang ni pulak geng yg x sokong himpunan tadi tu..ish2...tengok semua tu sapa? ORANG MELAYU...apa nak jadi la..kan? semua asyik nak gaduh...kaum sama2..tpi gaduh pulak...apa nak jadi?sedih tengok..


kan best kalau jadi camni? semua bersatu padu...walaupun angah ni muda lgi..nak mengundi pun x lepas lgi..tpi rasanya kena jugak angah tau semua ni..so..pandai2 korang fikir...angah x sokong mana2 pun..cuma angah rasa baik kekalkan pemerintahan yang sedia ada..

assalamualaikum..




Read more ...

Giveaway NewYear 2013 JiwarOsak

Assalamualaikum,dalam kesibukan angah promote segmen angah,angah jugak join Ga yg dibuat oleh blogger ohsem,haha..rasanya x terlambat lgi utk angah join...kan?Kalau korang nak join Klik Sini



giveaway jiwarosak dot com

Giveaway NewYear 2013 JiwarOsak ni ditaja oleh..
  1. JiwarOsak
  2. Potia Casadelarossa
  3. Ekram Mahat
  4. Khalid Kyle
  5. Twitter
  6. Nadia Syafiq
  7. Mahadi Mohamed Ariffin
  8. mGosip
  9. Cuba Teka
  10. Mohamad Nasir
  11. Shada Rainza
  12. نور فاره شهيرح روسلي
  13. Trendy Collection
  14. Makbed Journal
  15. LuNa Lee
  16. RilekSantai
  17. MiaLiana
  18. MiaLiana.com
  19. Kopi Pasta
  20. Mailey Smilez Mai
  21. Mailey jayley
  22. Nurul Fatiah
  23. Muhammad Anas Hamzah
  24. Aida Natasya
  25. Makcik Domokun
  26. Elih Japahar
  27. Nur diyana Asilah
  28. Izzat Nazmi
  29. Nurul Syarafina
  30. I'am Yanty
  31. Eqbal Zack
  32. Misz Nadea
  33. Ilham Nurry
  34. Belalang Hijau Perisik
  35. Shida Radzuan
*banyak kan? memang banyak pun..angah nak buat segmen macam ni? lagi berapa tahun lgi boleh la kut? haha...angah tgok ramai yg join..mesti best..hadiah pun best jgak..korang nak tau hadiah dia? klik sini

hadiah sangat best2..

dan yg paling best bila semua peserta akan dapat hadiah jugak brooch tajaanBelalang Hijau Perisik..

kali ni angah nak tag AwakAwak dan jugak Awak...


So korang join lah tau!!



Read more ...