16 Januari 2013

Masalah2..


Assalamualaikum dan selamat petang..sebenarnya angah sedikti rasa sakit hati..macam2 dugaan yg angah dapat sekarang..hahatu la macam2 sangat...ni yg latest...duk kacau post yg angh buat...maybe dia terasa kut...ye la..angah post pasal kaple...korang bacalah kat bawah ni...



ada ke patut? dah x bih dengan tu..angah bosan la..duk gaduh2..siap kena dalil2 lgi...last2 angah post la something..pastu dia kata "jgn jd pmpuan la,, brani sembang dlam status td la,,, p pdam status psepa???"
so,lepas tu,dia komen dgn kawan2 dia pasal angah plak dah..duk kata angah macam2,berlagak pandai,ish2...

So rasanya utk tak panjangkn lgi benda2 remeh ni,rasanya mmg angah salah kut,sebab cuba panjang2kan benda macam ni,pastu ada plak kawan angah mai tolong plak..pastu gaduh...so angah nak MINTAK MAAF,sebab memang angah buat salah,mintak maaf tu lgi senang kut,daripada gaduh2..so i know that i was wrong,so can you teach me? x payah la gaduh2 ni...





yg ni satu lagi plak dah...masalah pasal organisasi yg angah pernah sertai..rasanya x perlu utk angah panjangkan benda ni..cukup yg angah nak cakap yg memang angah x buat semua tu...cukup2 la..penat2 angah spirit bagai..time sekolah dulu..tiba2..huh..sudah2 la..rasanya ckup sampai sini utk angah penat terkedek2 bagai nak rak..last2 camni?


satu lagi plak..pasal blog.ni..punya angah duk edit macam2..at last..masa loading dah jadi makin oke..syukur alhamdulillah...



so..angah hanya nak tanya pendapat korang? antara dua masalah remeh ni yg mana yg patut angah pikirkan?hurm....x tau la..sebab yg second punya masalah tu melibatkan result SPM angah kut?haha..kalau x jadi cam 2009...maybe its ok...


sakit pala menjadi2..so sekarang dah kenal mana satu kawan,mana satu lawan..mana satu sahabat..

sekian..assalamualaikum...

Read more ...