17 Januari 2013

Golden Disk Award!!!

Assalamualaikum dan selamat petang semua..apa cer? sekarang anah nak citer pasal satu benda yg angah memang x pernah  tau...nak tau apakah? korang tgokla..Golden Disk Award ataupun diapnggil sebagai GDA...haha.dah macam GBS...geng bas sekolah...haha....jom tgok sama2...


apakah Golden Disk Award? sebenarnya angah pun  tak tau..sebab x pernah dengar...kononnya anugerah kepada artis korea..tpi x buat kat korea pun..buat kat negara luar..Malaysia adalah negara pertama di asia tenggara yg dijelajahi mereka..edisi yg dulu adalah di Osaka..



kenal ka? sebenarnya angah x tau pun ni artis apa? sape ek? kalau korang kenal gitaw angah...angah betul2 tak tau...mcm best..haha..




wow,sexy ladies...hurm..sama jugak dgn yg sebelum ni..angah mmg x kenal..dan  xtau..tpi rasanya berdasarkan sambutan terhadap anugerah tu...dah nampak dah yg Malaysia mmg ramai org yg suka KPOP..




ni sape plak dah? macam grup fames...tpi seriously angah mmg x kenal..




yg ni pon sama..kaler merah gitu..dah macam band sekolah angah...ahha...




ni la kut hadiah yg diorang menang




ni apa plak dah?



hurm..dah nak habis dah kut? kan?


wow..menang anugerah..


actually angah sememang2nya x pernah tau atau kenal dgn artis  KPOP..kalau dengar nama tu macam pernah la...selalu jgak dengar radio...tpi sememangnya angah x kenal...angah memang x amik tau pun..sebab angah bukanlah peminta tegar KPOP..tapi rasanya boleh kan kalau angah mencuba utk kenal KPOP dengan lebih dekat?

bukan apa..kadang2 angah rasa KPOP tu macam pelik sangat..tpi angah dengar ada org komen yg diorang ni sangat disiplin dalam persembahan diorang...betulkah? maybe..sebab persembahan diorang teratur...tpi x bermakna artis Malaysia x ada disiplin..betulkan?

so rasanya ada bagusnya kalau kita amik tau jgak pasal apa yg berlaku kat negara kita..memandangkan tahun 2014 adalah tahun melawat Malaysia...jom kita sama2 promosikannya...


so setakat ni dahulu..untuk update kali ni..KPOP? maybe angah akan suka..tapi bukan sekarang...

*nak tgok Setia Hujung Nyawa...

assalamualaikum..



Read more ...

Segmen : link fanpage dan link blog

Assalamualaikum..kepada semua peserta tahniah..sebab dah sertai segmen ni..so sekrang adalah time utk kita saling follow mengfollow peserta2 lain..klik pada link2 dibawah..dan haruslah saling follow mengfollow...barulah objektif segmen ni menjadi..apa lagi tunggu...


Senarai link blog peserta*

  1. http://eiqaleysha.blogspot.com/
  2. http://jiwangitusempoi.blogspot.com/
  3. http://myfirstblog094.blogspot.com/
  4. http://kupukupuchomel.blogspot.com/
  5. http://cendekiaulung.blogspot.com/
  6. http://princess1405.blogspot.com/
  7. http://www.aisyahhumaira.com/
  8. http://www.nieyxzha.my/
  9. http://www.gossipbolasepak.info/
  10. http://teamohada.blogspot.com/
  11. http://akuvsdiashadhira.blogspot.com/
  12. http://www.cikfie.com/
  13. http://syahz8.blogspot.com/
  14. http://www.coretancikmisi.com/
  15. http://zamrispoon.blogspot.com/
  16. http://shazlina2417.blogspot.com/
  17. http://kutakama.blogspot.com/
  18. http://fizzizainsfaith.blogspot.com/

Senarai link fanpage peserta*
Read more ...

Jangan Ganggu Kami!!!

Assalamualaikum dan selamat tengahhari..apa nak update? hurm...rasanya xda apa..cuma angah rasa perlu untuk angah suarakan apa yg patut time sekarang ni...haha..hurm..angah penat la..dia duk kacau angah tiap2 ary..pasai pa entah...



dan akhirnya nagh pun update la something...angah dah x larat nak berhadapan dgn org macam ni..maybe dia boleh kata kat angah macam2...dan angah pula berdiam diri...ish2...semua ni rasanya berpunca daripada dia jgak....dia yg komen dekat post yg angah buat..dan lepas tu ada kwan angah pulak masuk campur...

rasanya dulu ada jadi jugak camni..tpi angah buat x tau ja...pastu sekrang plak..huh..dah jumpa dah sorang lgi MONA!!HUH..org yang sentiasa tak puas hati dgn angah...gud la..bertambah lgi sorang musuh..syukur sgt2..so sapa2 lgi yg nak jadi musuh angah? cepat la..

satu lgi apa yg angah nak cakap..FB bukan hak milik mutlak kepada individu yg tertentu....semua org bileh tulis apa2...asalkan benda tu x ganggu atau kacau sensitiviti agama...so xperlu lah nak buat yg FB tu milik kau...lain la kalau kau adik Mark Zukerberg ka?..



entahla..maybe ujian yg terbaru kepada angah...naseb badan..nak buat macam mana..manusia macam2 jenis...ada yg jenis suka hati mak bapak dia ja...ish2..x baik la camtu..angah bukan nak kata angah ni pandai sangat..maybe ada yg jeles dgn apa yg angah dah dapat...


ish2..sudah2 la...dah dua kali entry pasal benda ni....haha..menyemak je blog ni karang...tpi x pa..sebab boleh jugak nak update entry..hha..ada jugak benda nak update..huh dah la pgi tadi...sekor anak kucing angah dah mati...kesian kat dia...


angah sayang dekat dia...nama dia CHOMEL....mmg dia comel pun...sedih? sedih la jugak...tpi rasanya dah berlambak2 dah kucing angh yg mati..tpi masih tetap banyak kucing yg ada kat rumah angah..

so..apa lgi erk? dah la...nanti kalau rasa macam nak update lgi angah habaq la...assalamualaikum..

Read more ...