18 Januari 2013

Pendedahan Wajah HANTU di gambar!!


Assalamualaikum dan selamat malam..korang nak dengar citer? Kali ni citer2 misteri..misteri apa pulak?Misteri penampakan wajah2 hantu dalam gambar2 yg diambil oleh sapa2 saja..nak tgok?jom terjah..kisah yg semestinya menyeramkan anda...seram? x kut...x seram pun..haha..



korang nampak? dalam kereta tu..ada mayat...kut? entah la..mcm mana nak describe..dalam kemalangan ngeri...tiba2 ada penampakan wajah hantu pocong yg misteri di dalam kereta ni..seram la jugak..walaupun gambar tu mcm tgh siang hari...


ni pulak time bergambar dlm kelas..tiba2 ada ahli baru...or memang hantu tu ahli kelas ni kut...dalam bulatan yg x berapa bulat tu...korang boleh tgok la..maybe rambut pompuan tu yg lebih kut..mana la tau...saja nak bcari publisiti murahan kononnya..


yg ni..apa motif? bergambar depan kereta bomba? maybe saja..atau pun tu hantu mangsa kebakaran kut?hantu yg x aman selepas rumah mereka kena bakar dgn org jahat...dan mereka nak tuntut balik..hah..pandai2 je angah buat story...haha...


gambar agak kuno..maybe hantu pun hantu kuno jgak? ataupun time tu mekap jenis yg murah punya..sebab mahal..so dia beli yg murah..so macam tu je la muka mak kepada budak laki tu...tpi dia malu sikit..sebab tu dia ada kat belakang?haha..merepek lagi...tpi putih la jugak....ahaha..


hantu yg tgh gelak ala2 manja gitu..hah..siap tutup dgn kain selendang lgi..bagus la..kiranya hantu pon sopan lgi...bukan macam org sekarang haha...org sekarang pakaian..huh..malu pontianak kalau tgok..seksi habis...so rasanya baik jadi hantu..sebab tau jugak..jaga aurat..tau ke?


motif bergambar di siang hari,sambil berpayung segala? dan kenapa hantu tu nak keluar time2 tengah hari? panas kut? x terbakar ke?ish2..nak menipu ke? tapi macam betoi gak..ada hantu yg keluar siang..sebab malam2 dia kena jaga anak2 dia...betul eh?


dalam kelas..tetiba ada hantu mai tgok..seram tak?agak seram..maybe dia nak usha anak dia..mcm mana anak dia belajar..kena pulau ke tak?haha..anak dia belajar sesama manusia? gud la..kalau hantu tu prihatin dgn anak dia...bukan macam org sekarang...sibuk memanjang..sampaikan anak2 diabaikan...dan akhirnya...terhasillah mat rempit..dan minah rempit..yg bergred anak2 org kaya...haha...


kemunculan gambar Michael Jackson di hadapan kereta...agak scary...maybe dia terlupa nak jelaskan hutang...so dia nk suruh sapa2 tolong jelaskan? ataupun dia belum buat wasiat lgi...sebab tu dia munculkan diri kat situ?hahah..merepek la..


*bolehkah anda percaya?entahla..sekadar melihat rasanya dah cukup la..x payah percaya sangat..haha..kadang2 ada yg sengaja buat..ada yg sengaja nak cari publisiti murahan..haha..teringat kata2 jantan jongos tu..haha..walauapapun...selamat melihat..

assalamualaikum...
Read more ...

Saya Sangat Bosan!!

Assalamualaikum dan selamat petang..huhu..petang2 baru boleh update entry..bukan apa..korang kena tau la..time ary Jumaat,Sabtu,Ahad..mmg angah akan kurang on9..sebab kena bgi lappy dekat kakak angah..haha..biasela..kononnya x boleh on9...angah dah lama boleh on9 kat rumah...dia plak duk POLI..



kehidupan angah lepas SPM? bosan..bosan bosan...huhu..angah x tau nak buat apa kalau x on9..or tak update entry dlm blog..kalau org lain duk kerja la...apa la.....angah nak kerja?rasanya nanti dulu..angah nak duduk kat rumah...dah lama x duduk kat rumah lama2 mcm ni...

5 tahun duk asrama/hostel..best?mmg la best...macam2 boleh kita dapat...dan yg penting teori kawan angah betoi...kawan2 dekat hostel lgi rapat daripada kawan2 dekat rumah....betoi la...angah kan SBP sekolah berasrama penuh..so semua org duduk satu asrama...dan yg paling penting semua org kenal angah..dan angah kenal semua org...



kalau time darjah 6 dulu,angah ada buat study groups...alhamdulillah..angah dapat 5A...pastu angah dapat masuk SBP...semua ahli group tu bubar..masing2 dapat sekolah lain...ada yg dah pindah...and sekarang? masing2 lost cotact..kalau ada pun..x cukup semua ahli..

time SBP plak..ada jugak study group...tpi rasanya mcm lagi best study sama2 dlm kelas...sebab masing2 study..x macam time sekolah rendah dulu...semua pakat study..even kalau prep malam..boys only..semua pon study gak....mmg dahsyat klu duk SBP..


so angah rasa angah cukup bertuah bila dapat masuk SBP...sebab kat sini angah dapat macam2 pengalaman bertaraf dunia..wow...haha...kelas pertama...hurm..apa lagi eh?entah la..setiap hari..angah asyik fikir kan time sekolah dulu...macam mana nk hilangkan eh?

result belum amik lgi..nanti nak kena pergi sekolah plak...Wind Orkestra? maybe angah pergi kut..tpi x tau lagi..sebab takut nanti angah jadi satu2nya wakil batch 0812 yg pi...entahla..fikiran angah bercelaru dan sakit pikir pasal benda2 yg korang angggap remeh...tpi angah anggap berat..


thats all for today..assalamualaikum..

*notes..

angah dah block org tu...dah malas nak tgok wall dia..asyik post pasai angah..hg ingat hg sapa? Mona? gud la..dan satu lgi..ranking alexa angah semakin naik!! seronoknya..walaupun baru buat x sampai seminggu tpi dah naik mendadak....
Read more ...