23 Januari 2013

Alexa Rank Naik!!

Assalamualaikum dan selamat siang!! haha..dah macam org indon kau!!Hurm dah lama x update entry sejak duk promote segmen angah tu,alhamdulillah..ramai sangat yg join..syukur2...tapi baru dua hari je..segmen tu..sungguh x sangka..so rasanya angah nak promote lagi...haha...korang nak join? klik sini..

apa yg angah nak citer eh?tengah2 angah blogwalking  (* nie citer dulu2) angah pun tgok la macam mana blog2 yg ohsem tu..ada widget apa,iklan apa..macam mana dia punya design..pastu angah tertengok pasal ALEXA RANK ...apa tu? rasanya adalah ranking website kita...pastu..angah pun buat la..haha...korang x tau caranya? nah tgok kat sini..

walaupun angah masih baru..tapi rasanya peningkatan yg sangat banyak!!macam mana eh? entah la...tapi insyaAllah angah akan tingkatkan,blog angah pun x la sehebat blog2 ohsem yg lain...



rasanya x sampai 4 hari angah daftar...dah ranking ni..(malu pulak tunjuk!)



pastu..angah check pagi tadi pulak..naik lagi..haha...gud sangat..


mintak2 ranking naik lagi la kut...maybe sebab segmen angah buat ni dapat sambutan hangat,so rasanya sebab tu la kut? maybe....tgoklah..nanti angah akan buat segmen lain lagi..tpi segmen yg ni angah akan promote lama... so maybe yg akan join..kalau korang nak join,klik link kat atas tu...


so rasanya sampai sini aje dulu...assalamualaikum..


Read more ...