26 Januari 2013

Rasa Meluat Pun Ada Jugak!!

Assalamualaikum dan selamat malam..korang apa khabar? dah lama x update kan? haha..huh..akhirnya kat rumah..angah sorang je yg bermaharajalela!!haha,,

Hari ni angah nak suggest kat korang lawam web sosial yg sangat best,yg lain daripada yg lain..bukan mcm FB...hurm..yg direka oleh Rakyat Malaysia!!



namanya MARSHABLE...pelik kan? tapi rasanya macam best..korang try join..mana la tau korang pun minat jugak? just klik je link kat atas tu...pastu caranya macam biasa,kena isi utk register..dan yg paling best..boleh buat background sendiri!! macam blog pun ada jugak!!haha..sure best!!



Akibat angah sertai satu GiveAway..angah dah menang!!best la jgak..walaupun hadiahnya  x seberapa bagi korang,tapi bagi angah syukur sangat2...first time join..dah dapat hadiah...syukur...korang tgok la sendiri kat bawah ni.



angah menang TOPUP 3 hengget je..tapi syukur la kan..daripada x dapat apa2 pun..kira okey la tuh...tgokla..nanti angah pun nak buat jugak GA macam tu...mesti best kan? 




ni pulak pasal filem yg hangat..filem HANTU KAK LIMAH 2 :HUSIN,MON & JIN PAKAI TONCIT.filem yg rasanya pasti hit macam filem yg sebelumnya...walaupun hanya sekuel tapi angah agak  la kan..memang akan box office la filem ni...haha...so nanti kita tengok sama2 nak?haha


time cuti macam ni,budak2 Soksek balik..tapi angah rasa macam x suka pulak..kenapa eh? entahla..maybe rasa rindu teramat sangat dengan sekolah tu..haha....sapa x rindu kan? tapi sure angah still rindu..semua kenangan x boleh dilupakan...

so rasanya setakat ni dulu..sebab angah nak buat header blog yg lagi gempak dari ni.hehe..baru nak edit lain...satu lagi..angah nak promote lagi segmen yg angah buat tu..dah ramai join...korang bila lagi?

assalamualaikum..




Read more ...