27 Januari 2013

SEGMEN REVIEW BLOG BY DJH

Assalamualaikum dan selamat sejahtera!!Korang,angah nak buat segmen review blog!!Jom join!!


Syarat2nya? ada dekat banner? korang just ikut je...syarat kat atas tu..sangat senang...dan yg paling penting kena buat entry!!kepada siapa yg tolong promotekan segmen ni akan diberi hadiah istimewa!!Hanya 20 blog sahaja..sebab nanti nak kena review banyak blog..x larat meh...so cepat2 join!!


FAEDAH :
  • korang akan dapat follower baru!!
  • blogger2 lain akan tau macam mana blog korang,dan sekaligus dapat tingkatkan trafik blog korang!
  • trafik meningkat!!



Announcement :
Tarikh tutup ialah pada bila2 masa..sampailah cukup 20 blogger yg join!!!Sebelum angah sakit/penat/batuk utk review blog korang!! 
Suka kena review?haha

Thanz sudi join!!

SEGMEN TAMAT!!


Read more ...

Short Segmen Huda dan Niera

Assalamualaikum..angah just baru je join satu segmen dari blogger ohsem..haha..kalau dulu angah yg buat..sekarang angah nak join plak..korang nak join? klik sini...

Read more ...

Tutorial : Cara Menaikkan Pageviews Dalam Sekelip Mata

Assalamualaikum dan selamat petang,hari ni angah nak buat tutorial cara2 untuk tambahkan pageviews korang punya blog..


senang je caranya..cara yg betul2 mudah dan cepat!!macam mana? korang dah x sabar?ala..sabarlah dulu..tgok kat bawah ni..cara yg sangat senang dan sekaligus dapat tingkatkan pageviews korang dgn sekelip mata*cewah ayat

1.Bukak FB korang.



2.Dah buka FB ? GUD..Sekarang korang hanya perlu klik dan join group blogger2 yg angah dah sertai..banyak kan?

  1. Group Blogger Tahun Baru
  2. Kami Si Blogger
  3. AWESOME Blogger
  4. KAMI BLOGGER UTAGHA *khas utk blogger dri utara Msia
  5. KELAB BLOGGER
  6. Syoknyerblogging Club
  7. Kelab Wacana BloggerHolic
  8. Sahabat Blogger
  9. Ex-Tream Blogger
  10. Blogger CyberGroup
  11. Aku Blogger Famous
  12. Mr. and Mrs Bloggie
  13. Blogger Boys & Girls
  14. BLOGGER AREA
  15. Mari Berblogger
  16. Blogwalking Malaysia
  17. Diari Sahabat Blogger
  18. KAMI BLOGGER!
  19. Blogger-blogger
  20. Girls Blogger *mcm mana tah,angah boleh masuk gup ni..?
  21. KOMUNITI GILA BLOG
  22. Blogging Group
  23. port Blogger
  24. Geng Blogger ping's
  25. Kami Budak Blogger
  26. Kaki Blogger
  27. Blogging itu Seni
  28. Aku Blogger
  29. Club Blogger Indonesia Malaysia
  30. Geng Student Blogger
  31. I Luv Blogger
  32. My Team Blogger
  33. CREW BLOGGER MALAYSIA
  34. Rakan Blogger Klik1 Malaysia
  35. Geng Blogger Malaysia
  36. Family Blogger
  37. Hotspot Blogger
  38. Jom Borak Kosong
  39. Budak Nakal Blogspot
  40. Meh ping! blog sini
  41. Kongsi Link Blog
  42. Jom Kita Kumpul&Bersembang
  43. KakiBlogger
  44. Suka hati je buat blog!*wow..tajuk grup
  45. Traffic Blog

so macam mana? korang dah join ke belum? jangan lupa utk promote blog korang kat situ..mesti ada antara korang yg dah join group2 ohsem ni kan? angah pun x sangka dah join 45 group blogger haha..sungguh x disangka...so kalau korang suka tuto ni..komen la kat bawah ni...:)

satu lagi korang komen la selalu..sebab angah tgh mencari top sapa yg komen paling banyak!!hadiah menanti!



Read more ...

Diriku Hanya Insan Biasa!

Assalamualaikum dan selamat pagi korang,macam mana dgn blog ni? oke tak? angah baru habis edit header dgn yg lain.Penat mencari tutorial semalam..dan alhamdulillah..siap jugak akhirnya.Pagi tadi angah join macam2 GA..mesti sape2 yg bukan blogger x tau tu apa...GA adalah giveaaway...haha...tu lah maksudnya..



Hari ni angah nak citer pasal sekolah angah,x istimewa mana pun..cuma rasanya macam sebagai anak polis...sudah semestinya macam2 sekolah yg koranga kan pergi..ye la..sebab ayah korang akan bertukar ke cawangan yg lain..so korang juga aka bertukar sekolah2...


sekolah angah yg pertama,terletak di KUALA KANGSAR,pelik? angah mmg tinggal kat Kuala Kangsar dulu,time darjah 1 sampai darjah 2 je...walaupun time tu angah x perasan yg sekolah tu dekat sgt denGan MCKK..sangat x perasan!!




sekolah seterusnya dari darjah 2 sampai darjah 5..sekolah kebangsaan beruas...perak jugak..time tu dapat kawan baru lagi..alhamdulillah..masih conctact sampai sekarang...



ingat lagi time dulu2 selalu tunggu van dekat depan tuh..dgn kawan baik angah..FATIN ADHA MURAD..rindu time dulu2,kecik2 lagi semua...mmg lawak..dan best..


seterusnya time darjah 5 dgn darjah 6...sekolah kebangsaan sungai karangan..masa ni angah dah x duduk kat kuarters pols dah..duduk rumah sendiri..thats mean..x da pindah2 dah lepas ni...sekolah yg best..




kenapa best? sebab angah jadi Ketua Pengawas a.k.a Ketua Pelajar..haha..bangga sebentar..mmg bangga la..datang sekolah tu x sampai setahun dah dapat pangkat besar!!


sekolah terakhir iaitu..sekolah menengah sains tun syed sheh shahabudin..sekolah yg paling best..sebab 5  tahun duk kat situ...SBP..so kena duk kat hostel la...tpi serius..mg angah rindu nak study kat situ..nak rasa suasana hostel..huh..


asrama..selalu angah duk tgh2 compound..dan jerit kuat2..best...haha....tpi time tu sunyi sepi la..


pintu pagar..tpi yg ni lama punya..ada yg baru...selalu datang kt situ sebab nak amik DOMINO PIZZA..order tanpa pengetahuan warden..


so,conclution nya disini,angah memang rindu zaman persekolahan,tak kira sekolah rendah atau sekolah menengah..sebab masing2 ada kelebihan..macam2 yg jadi..dan semua tu telah membentuk angah pada hari ni...alhamdulillah..angah masih jadi manusia yg elok,alhamdulillah...korang macam mana pulak? angha harap korang pun camtu jugak..

so lepas ni..angah dah nak masuk universiti..lagi macam2 pengalaman akan angah dapat...hope result angah nanti akan dapat elok..dan dapat masuk ipta yg bagus...doakan utk angah...

setakat itu saja..assalamualaikum..

Read more ...

Mega Exclusive Giveaway

Assalamualaikum dan selamat pagi,angah joni Ga ni sebab best sgt!! kenapa best? korang tgok la sendiri haha! best ssampaikan angah tak tau nak kata apa!!nak join ke tak? join la...klik sini untuk join!!!



Tag :

Read more ...

Segmen : Blogger Rakan Sebaya by Arya Addin

Assalamualaikum,sekali lagi,nak join segmen yg dibuat oleh blogger2 ohsem...jom join!!klik sini..syarat sgt mudah!!korang join la..



Mohamad Khairil Bin Hassan
Angah
1995



Read more ...

Segmen : Saya Nak Blog Saya Masuk Dalam Feed !



Assalamualaikum,hari ni angah join Segmen yg dibuat oleh CIK FIE..MESTI BEST!!korang nak join?
senang je syaratnya...pejam mata pun boleh buat!! serius!!kalau korang nak join..klik sini..




Segmen : Saya Nak Blog Saya Masuk Dalam Feed !

jom korang!! join segmen ohsem ni!!
Read more ...