28 Januari 2013

Segmen Review Blog Kumpulan 2

Assalamualaikum..kali ni review..utk group kedua pulak!! jom tgok..korang kalau boleh buka n tgok..je...kena la terjah sekali blog2 ohsem ni...ok?jom2..



blog yg ohsem..dan pink!!blog yg ohsem..x serabut sangat..dan yg paling ohsem..blogger yg sporting..korang mesti terjah...ohsem sangat blog ni...terjah jom..klik sini..




blog yg menarik..ohsem dan yg gud!!thanks utk nasihat yg sangat2 berguna!! teruskan berblogging...:P klik sini...utk terjah..





blog yg cantik,menarik dan ohsem..cantik sangat cara edit blog tu...tak tau nak kata apa dah..mmg ohsem..jom jemput terjah...klik sini utk terjah..






blog yg best,menarik.minat Kpop!! gud..walaupun angah x minat sgt dgn KPOP...hah..tpi ohsem la..blog yg simple..dan ringkas...klik sini utk terjah blog yg sangta2 ohsem...




blog yg sangat simpel..dan banyak sgt info menarik..congratz...ohsem..menarik..dan pinky!!haha..teruskan berblogging... :) klik sini utk join..





blog yg cantik..menarik..dan banyak widget tapi tetap cantik..menarik..banyak info..ohsem la..teruskan berblogging ...klik sini utk terjah..




Blog yg sangat cantik..sangat cantik,menarik..dan ohsem...teruskan berbloggin.dan lagu tu best!! klik sini utk terjah... 



Satu lagi blog yg pinky minky..haha.. banyak follower..sama macam angah...haha...teruskan berblogging..dan yg pasti..blog anda sangat cantik...utk diterjah..dan tenang sahaja bila terjah..klik sini utk terjah.. 





blog yg best..sebab background kaler putih..sama macam angah..cuma kebanyakan blog yg angah review..semua kaler pink..memang ohsem...haha..klik sini utk terjah...







blog yg comel..dan kaler biru!! sama macam angah..haha...tpi gud la..sebab macam2 info ada..best..dan yg penting cepat loading...nice...klik sini utk terjah...


blog yg menarik dan nampak macam blog anime..haha susunan widget yg menarik..mmg best!! jom terjah..x rugi pun..klik sini utk terjah...



alhamdullilah.sudah habis review blog2 ohsem..alhamdulillah..so buat masa sekarang..jom kita terjah blogger2 yg ohsem..dan best ni...mesti diorang ni hebat...x macma angah ..masih baru...so apa lgi..jom terjah..

assalamualaikum..

Read more ...

Segmen Review Blog Kumpulan 1

Assalamualaikum dan selamat malam semua!! Sudah berakhir segmen review yg angah buat semalam..kononnya nak buat sampai seminggu tapi bila angah pikir2 balik..mmg ramai boleh review blog angah..tpi boleh ke angah nak review semua blog tu? so angah rasa baik angah limitkan kepada 20 sahaja..baru best...so korang apa tunggu lagi terjah la..



Kepada yg x sempat nak join tu  sory sangat..sebab angah dah promote dah..maybe korang terlepas..sory ek..lain kalau kalau angah buat segmen joinla yerk!!okey..jom kita tgok blog2 yg telah direview...utk Kumpulan Pertama..



Blog yg best..dan  yg penting header yg lawa..blog pinky!cantik blognya..susunan widget yg menarik!! dan WOW...teruskan berblogging...nah..klik sini.. utk terjah!!



satu lagi blog yg ohsem,cepat loading,dan kalau nak tahu..blog ni pinky!! haha...so semestinya pemilik blognya perempuan..gud!!so korang apalgi...klik sini utk terjah!!






blog yg ohsem..cantik..dan yg best adalah gambar kat header tu..sweet..haha...cantik,menarik so korang terjah la blog ni..klik sini utk terjah..




blog yg ohsem..cara edit blog yg gempak..sampaikan angah ternganga sebentar bila tgok blog ni...korang kalau tgok..mesti best..dan muzik yg gud!! rasa tenang bila terjah kat sana..klik sini utk tejah...



header yg lawa gila..blog yg cantik..seronok tgok..teruskan berblogging walaupun masih muda!! so korang nak terjah? klik sini utk terjah...cantik sangat


 

blog yg ohsem..banyak sangat info2 menarik..gud job!! korang tgok la blog ni..sure menarik!!nak terjah? senang je..klik sini utk terjah..



blog yg ohsem..angah sangat suka blog yg background kaler putih..sama macam angah..haha...best.simple mimple tpi best..nak terjah? klik sini utk terjah..


blog yg best..walaupun ada kesilapan teknikal yg hanya angah ngn pemilik blog ni tau..tpi x kesahla...blog yg best..ohsem...dan yg penting pinky!! haha...nak terjah? klik sini..




tgok header pun dah ohsem..isi kandungannya lagi la..haha blog yg sangat simple..sebab tu angah suka!! apa lgi ha? sebab ohsem sgt..koran g tgok la sendiri..klik sini utk terjah..


blog yg best,x serabut langsung.. dan yg paling penting background putih..sama mcm angah..haha...gud!! teruskan berblogging...korang nak tgok? terjah sini..


So utk kumpulan pertama dah siap direview..kumpulan kedua..nantikan yerk!! thanks join...sama2 kita bantu blogger lain!!Arigatogozaimasu... assalamualaikum..








Read more ...

Segmen : JOM BLOGWALKING

Assalamualaikum...nak join?...klik sini






Read more ...

Angah Menang Contest Blog Lagi!!


Assalamualaikum dan selamat siang!! Alhamdulillah...semangat angah utk berblogging semakin naik!! Nak tahu kenapa?? Sebabnya angah dah menang satu Segmen!! Dalam sibuk2 angah join segmen& angah pun buat segmen angah sendiri..tetiba angah menang!!Syukur alhamdulillah..





 nampak kat atas tu?tu yg angah bulatkan tu*bulat la sgt? angah menang review blog!!Klik sini
Alhamdullilah..dapat jugak hadiah review..walaupun hadiah dia macam tu je..tpi angah syukur.sebab ramai jgak yg join...tapi angah antara yg menang...





yg ni blogger ohsem tu review blog angah!! best la!! walaupun angah ni newbie..tapi harapannya supaya angah dapat jadi salah seorang daripada blogger ohsem mcm diorang!!!haha..so sekarang ni angah ada buat segmen ringkas je...dan apa yg angah nak hanya 50 peserta sahaja..nak join?...klik sini

hanya seminggu je..setakat ni baru 11 org join...haha..angah nak buat segmen tu..sikit je...tak mau ramai2 sebab nanti yg nak kena review banyak2nya sapa? angah jugak..so limit dia 50 je..:) thanks utk sapa2 yg join!!

assalamualaikum...


Read more ...