6 Februari 2013

Segmen &Contest

Read more ...

Artikel Best

Read more ...

Blog Tutorial

Read more ...

Nasihat Untuk Diri Sendiri & Anda

Assalamualaikum semua...macam mana blog angah sekarang? okey tak?sebenarnya angah tau yang lagu akan menyebabkan ramai org x mau tgok blog kita..tpi rasanya angah letak sebab saja nak bagi x sunyi..lgipun lagu tu best..haha..:)haha...cuma sekarang ni angah nak bagi nasihat kepada diri sendiri dan korang :)






sekarang ni baru angah dapat kenal macam mana perangai orang ramai,haha..baru angah tau ada orang yg sangat berhati busuk terhadap org lain...kononnya tak boleh kalau orang lain lebih dari dia..ish2..biar la...biar kat org lain..asalkan kita tahu apa yg kita ada,kita buat x salah....:)




angah pun belajar jugak..pasal betapa seseorang tu boleh jadi sebaik-baik manusia..padahal hurm..hanya Tuhan je yg tahu...kononnya perlu menjadi baik,alim...ish2...kalau nak jadi alim tu okey!! gud..tpi janganlah munafik...malas nak komen banyak..sebab kebanyakan ahli politik macam ni... :)





pastu pulak..untuk org yang bajet POPULAR *gambar tu xde kena mengena pun ...kononnya hot merata tempat..semua org kenal dia...pastu hebahkan dekat org ramai..gud la...hah...apa nak jadi? ingat popular tu boleh dapat kehidupan yg sangat sempurna?ape la...kalau popular mesti semua org asyik bercakap2 pasal awak... please la..leave me..*cewah...:)


kesimpulannya,just be yourself...x perlu nak ubahkan diri ikut kekasih kita,atau sapa2 saja..hanya kita yg tahu apa yg terbaik utk diri kita...same like me...angah pun dah tahu apa yg betul2 correct thing yg perlu angah berikan perhatian... :)

 *jom tgok citer ni!!


assalamualaikum...
Read more ...

Saya Minta Kemaafan :)

Assalamualaikum dan selamat petang..kali ni angah hanya nak bagitau something yang important..apakah?Entahla..angah cuma harap korang dapat terima apa yang angah nak bagitau...selepas angah edit balik blog angah...dengan semua2 tu..so angah rasa angah nak batalkan segmen yg angah buat tu..sebab apa?



sebab angah rasa blog angah masih tak stabil *cewah.. maksudnya macam2 lagi yang perlu angah edit melainkan angah betul2 puas hati dengan blog gaya edit blog angah..angah harap korang boleh faham..


rasanya korang pun tau kan? macam mana nak edit blog.? berapa banyak tutorial yg nak kena tgok? nak kena cari..tambah2 template blog angah ni pulak jenis designer..lagi macam2 hal la..so alhamdulillah..setakat ni angah puas hati...cuma insyaAllah..angah akan edit lgi blog angah supaya loading x lama sangat...


tgok la? macam mana? masih lambat loading kan? so angah perlu meringankan lgi blog ni..disamping tu...angah jugak tgh mencari segmen2 yg betul2 best..utk dijoin..so kalau sapa2 ader segemn boleh la rekomenkan dekat angah..sure angah akan ikut :)


sekarang tgh hot citer2 ni..mesti korang tgok kan? angah hanya layan gitu2 je...haha..sebab family angah layan..apa salahnya kan? so korang mesti suka..sebab dah nak habis..senang nak tau pengakhirannya.. :)

so sekian dari angah..cuma nak bagitau yang angah sangat2 mintak maaf..sebab angah masih baru lagi dalam bidang blogger ni :)

assalamualaikum :)






Read more ...