8 Februari 2013

SEGMEN : Tambah Follower Sambil Berkenalan 2.

Assalamualaikum dan selamat petang..duk fikir2..angah nak lancarkan segmen baru ..mesti ramai yg tgh free kan? hah..kalau korang nak tahu..angah dah pernah buat segmen ni..dan yg bestnya sure korang punya followers meningkat...yes!! serius...matlamatnya adalah untuk berkenal-kenalan sesama bloggers...sambil2 tambah followers...







  • Buat satu entry tentang segmen ni,pastu..korang kena copy picture kt atas ni....letak dalam entry korang                   tu..
  • Follow blog angah ni!! *wajib
  • Like fanpage angah ni klik sini *wajib
  • Tekan GOOGLE+ FOLLOWERS *wajib
  • Kemudian,listkan followers korang sekarang (print screen pun boleh jgak)






  • angah punya followers setakat ni 805..

    senangkan caranya?lagi ramai yg join,mesti lagi best..senarai peserta akan angah updatekan kedalam satu entry..supaya senang utk korang blogwalking...dan berkenal-kenalan dengan bloggers lain..tarikh tutup belum diketahui lagi..so korang kena selalu update dgn segmen ni..

    UPDATE
    • korang dimestikan blogwalking blog peserta2 lain..supaya objektif segmen ni tercapai..
    • kalau nak blogwalking peserta2 lain....boleh la..klik sini


    Perhatian*
    kepada mana2 blogger yg masih letakkan word verification utk comment..tolong delete bagi memudahkan peserta lain utk blogwalking,dan tinggalkan komen diorang tolong sgt2..kalau korang tak reti boleh tgok dekat sini.kalau ada word verification tu mesti blogger2 lain malas nak comment...


    Thanks sudi join oke!



    Read more ...

    Sherlocks Homes Trilogi Novel + ME

    Assalamualaikum dan selamat petang korang!! apa khabar? hurm..sure best kan? lagipun ramai yg ada kat rumah bersempena dengan raya cina..tpi x kesahla..haha...sure korang punya hari best...same macam angah kut!!

    Semalam hari khamis,angah keluar dgn family..pi amik kakak angah...pastu kami terus ke KULIM utk beli barang..lepas tu..singgah kat GIANT..dan guna baucer pelajar yg kakak angah punya tu utk beli barang...dan yg bestnya..angah dapat satu buku yg sgt best



    dapat buku ni..SHERLOCKS HOMES....KISAH TRILOGI...mmg best la..



    untung kan dapat baucer banyak2...haha...tpi yang peliknya masih ramai yg x bersyukur..haha...ye pastu entahla..nak kata satgi masuk bab politik..mampuih pulak dah..tpi entahla..nanti la citer lain..sebab takut citer politik2..


    Bila hari cuti2 Malaysia macam ni...sudah semestinya semua adik beradik angah akan wujud dlm rumah...dan yg paling penting..masa yg ada untuk angah on9 tersangatlah takda...haha...sama la jugak time sekarang ni...angah pun curi2 masa utk on9..dan yg paling penting update entry..

    dan bila jadi macam ni...thats mean angah akan bosan! bosan! bosan..kesian kan? kalau korang mesti ada lappy sendiri bagai..kan? angah? yg ni pun family yg punya..



    muka angah pun dah macam ni je...haha..dari pagi sampailah petang...x tau nak buat apa..nak study? study benda apa? angah kan sedang menganggur..haha..angah jeles la jugak tgok korang2 buat segmen2 gempak..terasa nak join...haha..angah anjurkan segmen? nanti dulu kut..sebab masih takde mood..haha :)

    bila cuti2 macam ni..makin ramai budak2 sekolah yg angah kenal akan on9 dan seterusnya akan update macam2 benda kat FB..meluat? mmg pun..sebab kadang2 merepek2 pun ada jgak *angah pernah buat jugak...tapi lantaklah kan...angah pun nak off kan chat box..supaya xda sapa tau yg angah on9..best kan?


    okeylah setakat tu je...cuma sekarang ni angah tengah fikir bagus atau tak utk angah buat segmen?sapa nak?

    assalamualaikum..
    Read more ...

    ''Segmen : ''Saya nak menang!'' oleh Aimi & Maria''

    Assalamualaikum dan selamat siang..hari ni angah rasa nak join satu segmen *boleh pulak rasa2 ni..


    segmen pun macam best je..sebab hadiah yang agak lumayan..so angah syorkan utk korang join jgak..

    nak join? klik sini

    selamat bersegmen.. :)

    assalamualaikum..
    Read more ...