13 Februari 2013

Hari Segmen Sedunia

Assalamualaikum dan selamat tengahhari..masih ada yg cuti2 lagi ke? haha...hari ni angah mulakan dgn update entry pasal Band..Penat memaki hamun di sana....angah pun rasa dah give up dgn diorang..cuma tggu respond senior2 je....haha...

Lepas tu...angah boring..duduk sorang2 kat rumah...apa lagi....join segmen2 gempak dan best..haha...tgh blogwalking..jumpa segmen2 best..apa lgi..join la...sebab dah lama sangat angah x join..atau buat segmen sendiri..so...angah tryla masuk...best..korang nak masuk?

8 segmen angah join!! ahaha...sungguh x disangka...walau apa pun..semua segmen tu dah berupaya utk menarik minat angah utk join!! tahnia..teringin jugak nak buat GA yg hadiah dia macam2...tpi nantila...sekarang ni...hanay time untuk join GA/SEGMEN yg korang ada...


seronok bila join segmen2 gempak...haha...sebab apa angah update entry banyak sgt hari ni? bukan apa...sebab rasanya angah akan lambat utk on9..atau update esok...sebab my sister is still at home..so i have to make a lot of entry...haha..


so..rasanya hari ni bolehlah dipanggil sebagai hari segmen sedunia..hahah...best2..korang join la jgak..bukan apa..sebab macm2 korang boleh dapat..selain pageviews...meningkat...

assalamualaikum..

*keputusan masih belum jelas..
Read more ...

Our Very First Mini Segment "


Assalamualaikum..baru join satu lagi segmen.. :) korang nak join?
klik sini utk join :)


Read more ...

Big GiveAway by Cikgu Fizi, Fizgraphic, EmasPutih, Duniashida & AimanCool

Salam,apa khabar? sedang2 blogwalking..tiba2 terjumpa satu GA yg sangat hebat!! mmg best la...so angah sarankan korang utk join jgak...nak join? klik sini utk join :)








tag :


Hadiah-Hadiah yang bakal pemenang terima adalah :

Topup RM5 (celcom/maxis/digi) x 32 pemenang (cikgu fizi)
Bizcard (4box) x 2 pemenang (fizgraphic.com)
sticker x 5 pemenang (aimancool.com)
Button badge x 5 pemenang (duniashida.com)
T-shirt Blogger x 2 pemenang (kisahemasputih.com)


Siapa yang bakal Menerima Hadiah Menarik ini :

Top Referrel x 1 (BizCard 2box)
4 Pemenang Utama Berdasarkan entri dan blog
Topup + BizCard 2box
Topup + Sticker
Topup + Button Badge
Topup + T-Shirt Blogger


Selebihnya menggunakan random yang bertauliah dan adil 
Topup RM5 x 28 pemenang
Sticker x 4 pemenang
Button Badge x 4 pemenang
T-Shirt x 1 pemenang


Total Hadiah sebanyak = 42 (jika peserta melebihi 300++ hadiah akan digandakan)



so cepat2 join :)
Read more ...

Segmen Header siapa paling awesome ?


Wow..contest macam best...tpi mmg best pun...ahha....contest berani mati katanya....haha...angah dai ikut dah semuanay...haha..korang nak join? klik sini untuk join..



Read more ...

SEGMEN UPKAN FOLLOWER BY HANA

Salam,angah join lgi..segmen..kali ni segmen yg gempak sgt...dah la lama pulak tu segmen ni!! tpi mmg best..!!





follower angah baru 851

semua yg tgok entry ni..di tag!!
Read more ...

SEGMEN:RAMAIKAN FOLLOWER BLOG 2013 BY NurulFHMT!

Salam..kali ni angah join lagi..segemn gempak..comel sgt..gambar ni..sebab tu angah nak join..korang nak join? klik sini untuk join..



Read more ...

SEGMEN : FOLLOWING IS SIMPLE!

Salam...segmen yg best..rugi kalau tak join...simple sangat segmen..sebab tu best..nak join? klik sini



Read more ...

Misi Pencarian Bloglist Adam



Salam,hurm..macam best je segmen ni..haha...lagipun syarat2 yg sangat senang...korang mesti join...sebab nak kena join bloglist...sah2 kita akan masuk dlm bloglist penganjur kan?nak join? klik sini untuk join..




Read more ...

Segmen : Saya Sayang Blog Saya by Puteri Mama

Assalamualaikum...haha.sekrang dalam mood nak join..seberapa banyak segmen yg mungkin...haha...jom join sgemn ni..klik sini utk join..




Saya Sayang Blog Saya kerana.........blog saya merupakan tempat utk saya meng ekspresska perasaan atau pendapat saya dengan lebih terbuka..selain blog saya menjadi diari kehidupan saya..supaya di masa hadapan saya boleh tgok balik..semua yg pernah terjadi dalam hidup saya *cewah..
Read more ...

Ikan Keli Mak Iloi2


Assalamualaikum dan selamat pagi!! Sekali lagi..angah nak update entry pasal benda2 yg korang boeh anggap remeh..tpi bagi aku,benda ni berat..entahla...harap2.. semua benda ni bole habis...haha..benda ni dah jadi lama dah..cuma apa yg aku tau..aku tak sempat nak update apa2..sebab sibuk dgn urusan keluarga..



macam mana aku boleh jumpa semua ni? haha..walaupun hg dah block aku...tpi aku tau la!! i have spy...argh...bodo sgt..bila pompuan yg ayu..cantik..dekat sekolah..tulis benda2 macam ni..aku kesian dekat BAND..bukan dekat hang!! tu pon x paham? ish2..tau tak..aku lagi sayangkan band dari batch aku sendiri..!!







nampak tak..macam chitchat disitu?hua!! manyak cantik mulut...biaq la nak lembik ka..nak keras ka...nak apa pun..ada kacau hang punya alat sulit? ish2...astagfirullahhalazim..takmau2...sudah2 la tu...duk tambah dosa lagi pasaipa?




huh..nak anti2 pulak dah...ingat aku sayang kat hg sangat? macam yg aku habaq tadi...aku sayang band...aku bukan sayang hang!! bukan boleh buat apa pun...hah..mmg al aku boleh kata apa pun...hak aku untuk bersuara!! you also have that chance!! biar la...nak keluarkan kenyataan apa pun..g penting siapa makan cili dia yg terasa pedasnya..so anda sudah makan cili la tuh!!



arghh..ni lagi satu...kononnya istilah tu takdak kt hg?? hg manusia kan? hang ingat hang tu kamus? edisi ke berapa? hah..sampaikan certain2 istilah takda? baguslah..belajaq pandai2..pastu kata macam tu..gud la..teruskan dengan kerja hg tu..ingat!!walaupun sebab mulut aku ka..sebab tangan aku ka...hg pasaipa?



nampak tak ? keceloparan dan keayuan dan kebaikan yg terserlah selama ni....musnah!! hancur..gud la boleh tepuktangan lgi...kalau hg masuk pun ingat aku tak pi jgak ka? hg tunggu ja!! hah...aku meluat dgn hg..sejak time dekat sekolah  lgi..


hah..!! kononnya dah boleh tadbir band elok2...tanpa bantuan sapa2..tpi pasaipa tak bubuh sekali nama band dekat situ?kenapa tak kata..yg hampa boleh pi finale??? ish2..mmg  taik betul la....


jangan ingat hg ada FB..boleh tulis macam2 kat sana..helo..aku pun ada jugak FB..tpi aku advance lgi..sebba ada blog!! aku tulis macam2...

hg ingat aku lupa pasal tahun lepas? time tu nak kena main dekat pusat koko...tpi hg kata "mmg form 5 tak kena main pun.." padahal aku dgn Qilah nak join..dah nampak kat situ yg hg mmg teruk..kononnya jadi KP hebat..ish2..hebat apa kebendanya? entahla....bawak henset..berdua-duaan dlm tempat tu pulak...mmg aku tak tau?

dan satu lgi..aku tak kisah kalau aku ni lembik ka..keras ka...apa ka..asalkan aku tau apa yg aku buat!! aku just nak tolong hampa...so..kalau tak mau..oke fine..habaq kat junior2 tak payah duk report macam2 kat aku!!macam aku nak amik tau sangat pasal hampa!! aku just sayang band...dan aku tak mau band berkubur macam tu ja!! please la faham!!! tpi aku tau...hampa mmg takkan faham...


assalamualaikum..





Read more ...

Terasa Hati!!

Assalamualaikum dan selamat pagi!!Hurm..dah lama sgt x update entry..sebab apa? entahla..rasa malas nak berhubung dalam media sosial ni..dan kali ni angah nak citer pasal masalah angah..!!ya!! masalah yg angah rasa paling angah tak suka....

Kisah entahla...pasal Band angah..Korang tau kan yg angah ni budak band a.k.a budak pancaragam..so tak payah nak terangkan lagi la..so untuk time tahun ni..band angah dah teruk!! msalah macam2...dengan senior2 buat hal sendiri..junior pulak semakin meluat dgn senior...




memandangkan angah dah pun keluar sekolah...junior2 selalu report macam2 kat angah...padahal form5 yg masih 
ada kat sana...kononnya x buat kerja langsung...sibukkan benda lain...lepas tu..senior yg dulu2..pulak tanya dkat angah macam2..apa yg dah jadi dekat band...so apa angah nak jawab?at last..angah post something dekat FB...



faham kan?kononnya apa yg angah post tu hanyalah salah satu cara untuk angah riak..apa nih? setakat post macam tu dah kata macam2...gud sangat.ish2...

takpa lagi komen2 tu...tpi yg kononnya angah nak timbulkan pergaduhan..apa benda pulak? dasar la..ingat angah nak riak sangat? mmg angah suka sangat gaduh2 ni????

dan satu lagi pasal yg angah cekang..thats mean angah terror..wow..thanks sebab puji..haha...terror la sangat..mana adanya..biasa2 ja..

jawatan pun nak kena ingat ke?


so rasanya angah nak jelaskan disini yang...

angah langsung tak kisah pasal yg jawatan tu...mmg angah x pernah ambil kisah pasal jawatan..buat apa nak kisah sangat? kalau hampa nak kisah...teruskanla...dah tak larat nak dengar macam2 report dri junior2...sedih!! satu lgi..angah mmg terasa dah lama dah..cuma angah diamkan..sebab apa? angah hormatkan hampa...sebagai junior...so rasanya hampa untung lagi..sebab ada jugak senior yg nak ambik tahu jugak pasal hampa...jangan sampai suatu masa nanti..dah x da sapa nak tau pasal hampa dah!!!


sekian assalamualaikum..
 



Read more ...