23 Februari 2013

Pelbagai Ragam Kehidupan

Assalamualaikum dan selamat malam semua..nampaknya semakin hari semakin macam2 peel manusia kan?Betul ke tak? Ye macam2 perangai2 pelik..termasuklah gambar2 dekat bawah ni...Jom sama2 tgok..



Punya sibuk berKOMPUTER sampaikan lupa akan hal kebersihan..teruk betul2..harap2 korang tak camni la ek..mana la tau..sibuk sgt berblogging..sampai semua hal2 lain..dilupakan..


Henset nyg macam ni boleh ambil gambar?WOW mmg best la kalau camtu..haha..kalau time dulu2..dapat henset cenggini pun dah rasa bertuah sangat2...tpi sekarang? Haha




Rupanya inilah parents sebenar Patricks..pandaikan manusia main2 dgn cartoon..haha..boleh gabungkan semua cartoon dgn hubungan family...haha dah takda kerja dah kut?


Yang ni pulak? Kononnya nak berjimat cermat? Tak perlu la macam ni..6 org naik satu motor..? hah..dah sama macam satu family angah!! Memang tak patut!ish2...alang2 baik jalan kaki terus..


Nama lelaki ini BATMAN BIN SUPARMAN? haha...mesti bapak/mak dia fanatik gila dgn citer2 tu...sama jugak macam sekarang ni..bagi nama macam nama artis...ish2..entah2 maksud nama yg pelik2 kan dah camno tu?


Rasanya yang ni patut dipuji..tgoklah...PENCEROBOH AKAN DIDAKWAH..sangat bagus kan? Katakanlah penceroboh tu agama lain..senang2 dia masuk ISLAM..haha..dah kena dakwah..inilah dikatakan buat kerja sambil lewa...


Yang ni pulak,first2 nampak seram..tpi bila tgok2 balik..lawak la pulak..sebab apa? Sebab diorang tidur kat kelas macam ni..kalau kat negara kita..tidur kat atas meja je...tapi kat JEPUN..macam ni..mmg lawak..


Comel nya!!! Tgok tangan...berlipat2...haha...sangat tembam...mmg seronok kalau dapat peluk..haha...mmg comel sgt....tak tahan..haha..mesti terlebih makan kut??


So camna? Pelik? rasanya tak pelik..cuma lawak..dan yg last tu paling cute kan? Haha..kadang2 bila kita stress dgn kehidupan..ada baiknya kita berehat dgn melihat gambar2 lawak...macam ni...bagus...haha..boleh hilangkan stress...tpi angah nak syorkan satu lagi kaedah yg sangat2 mujarab..apakah?

SOLAT SUNAT/HAJAT....mmg akan berkesan..atau..baca AL QURAN...x berkesan? Cuba lagi..


Assalamualaikum..



Read more ...

Segmen Bloglist 12 Jam Oleh Mialiana.com



Pencarian bloglist Mia bermula tepat jam 12.01 tengahari dan akan berakhir jam 11.59 malam nanti. Semua dijemput join.

Syarat-syaratnya :
  1. Follow blog Mialiana.com, Add To Circle Google+ Mia Liana dan Like Fanpage Mialiana.com
  2. Buat entri bertajuk Segmen Bloglist 12 Jam Oleh Mialiana.com
  3. Copy coding yang telah disediakan dan paste kan ke dalam ruangan HTML dan Publish entri.
  4. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen ini.
Senang dan mudah bukan?

15 blog yang bertuah akan dipilih oleh Mia Liana sendiri dan kepada yang terpilih nanti diminta agar memasukkan blog Mialiana.com ke dalam bloglist mereka juga.

tunggu apa lagi... jom support Mia Liana ya...
Read more ...

Sokong Blog Kakak Saya

Assalamualaikum dan selamat pagi korang...apa khabar? Syok bila tgok bila makin ramai yg join Pencarian Bloglist Blog ANGAH tu..aha..syukur alhamdulillah..walau apapun..angah tetap tak sangka yg target angah akan melebih2...faham?

Dulu angah target nak dapatkan 700 followers ja tahun ni..pastu tgok2 dan 900 lebih dah..syukur la..so harapannya supaya dapat  1000 followers la plak..haha?


Okeylah..pagi ni angahh bangun semata2 nak edit blog kakak angah!! Kakak angah ada blog? mmg ada..tpi hanya sekadar utk final projectnya saja...ingat ke betul2 kan? Angah hanya tolong sikit2 je..yg len tu dia dgn kawan2 dia yg buat..mesti korang nak tgok kan? 


SWEETCUPCAKE


ni header blog dia..sapa buat? Angah jugak..haha..buruk kan? heheh..

so angah rasa baik korang tgok sendiri..http://maniscolourfull.blogspot.com/

Kalau boleh tolong follow sekali eh..blog kakak angah nie..mintak2 ramai yg follow ek.kalau x follow pun sekadar bagi komen ke apa ke..cuma nak bagitau yg 


SEMUA ITU HANYALAH SEKADAR LAKONAN SEMATA-MATA 


maksudnya..semua gambar2 cupcakes dlm tu hanya lakonan..sebenarnya depa x buat apa2 pun..haha...jom kita sokong..

Assalamualaikum..
Read more ...