26 Februari 2013

MEGA GIVEAWAY :)

Assalamualaikum dan selamat siang..kali ni just nak update pasal GiveawaY yg sdg berjalan  lancar..syukur sgt2..Alhamdulillah..seramai 15 sponsor yg sponsor barang2..haha..angah tak bagi apa2 ke? ada..cuma angah bagi hadiah misteri...

Follower angah pun baru naik 1000 syukur sgt..haha..so semangat angah utk terus berblogging..naik!! dgn raanking alexa pun naik lgi...


nak join? klik gambar/banner tuh..hadiahnya rasanya sgt lumayan..sebab laki/perempuan boleh menang..ada macam2..so..angah rasa sgt2 rugi sapa x join...rasanya angah nak buat GA ni sebulan..tpi kalau dah ramai g join/ lebih 80 org dah join..angah akan tamatkan...haha....lagipun hadiah semuanya best...so angah rasa baik korang join!! FIRST GIVEAWAY dari angah... :) Support angah! :)





Read more ...

Segmen Blogwalking oleh Eraz Fadli



Eraz Fadli mengajak semua blogger untuk join Segmen Blogwalking oleh Eraz Fadli.. Segmen yang sangat simple dan insyaallah akan memberi manfaat kepada semua.. Segmen ini bermula pukul 8.30 pagi hingga 11.59 malam ini sahaja.. Top Refferal akan mendapat sesuatu daripada Eraz Fadli.. 

Syarat : -
  1. Follow blog Eraz Fadli , dan like Page E'raz Fadli..
  2. Buat tajuk entri Segmen Blogwalking oleh Eraz Fadli..
  3. Copy coding yang telah disediakan dan paste kan ke dalam ruangan HTML dan publish entri..
  4. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen..

# Senang.. Idea cara yang simple dan mudah ini Eraz Fadli kreditkan kepada blogger Mia Liana.. 

Read more ...