1 Mac 2013

Googling2 :)

Assalamualaikum dan selamat malam.Hari ni just nak update biasa2 je...haha..

Tgok gambar kat bawah nie..yg angah amik dari GOOGLE IMAGE....yg mana satu korang?Entahla kan...Sekarang ni macam2 boleh jadi..bukannya hanya  pada time Valentine saja!! Tapi hari apa pun boleh jugak!! Astagfirullahhalazim...teruk dah sekarang...




Kalau gambar yg bawah ni okehla..comel lgi tuh...ada kaki budak comel...kan bagus kalau camni..agak2 lucah jugak kan post kali nie? Haha...BTW PARENTS angah kahwin time Valentine Days!! 14.2.1991..tpi sebenarnya diorang bukannya rancang pun nak bgi tarikh tu..just kebetulan...



Budak2 sekarang pandai kan guna henset? Angah sekarang pun masih terkehel2 guna henset..inikan pulak IPAD semua tu..untung sgt kat budak2 sekarang..Budak2 dulu..still budak2 dulu kan?



Comel jugak budak ni..apapun..angah still takut dgn result!!! SPM 2012...haha...btw..join la First GA dari angah...!!!

Assalamualaikum...


Read more ...

Terjerit-jerit!!

Assalamualaikum... 

Hari ni hari jumaat.Sape yg tak tau kan?? Haha..btw.hari ni adalah first day dlm bulan march..belakangan ni..angah tgok..ramai duk sibuk pasal bulan march..ada apa?? Rupanya baru angah tau!! 20 Mac tarikh yg sepatutnya angah takutkan..sebab? RESULT SPM!!!!!


Tersedar dari lamunan..haha...btw...takut sgt..sebab result nak keluar dah...tpi takpa..kita dah buat dah exam tu..hanya yg penting doa dan tawakal saja..


Tadi time pi semayang jumaat..rasa terkilan/marah/dan sakit telinga..nak tau sebab apa? Sebab Khatib tu bgi khutbah yg lebih menjurus kepada politik..sampaikan org2 yg tgh tido pun terkejut..bangun balik...dah la terjerit2...tension pun ada jgak...


Haha,perlukah politik sampaikan kedalam khutbah jumaat? Perlu?? entah..angah tak tau..tpi yg penting..ramai yg buat muka tension/x puas ati lepas habis solat..entahla..dunia2..


P/S : angah mungkin takda utk esok petang/lusa dan tulat...nanti angah ada balik :P
Read more ...