13 Mac 2013

Fanpage Blog KAWAN2



Assalamualaikum..so sekarang ni nak update senarai fanpage2 korang..tpi sebelum tu kena like dulu fanpage angah!!ahaha..
   Apa lagi yg anda nantikan???? senang je.....So apa lagi tunggu? Jom like fanpage kawan2 kita!! Anda punya fanpage tiada? Nak sertai? Sini



Tapi korang jangan lupa plak utk LIKE fanpage2 kat atas tu!! Buat penat angah buat kalau korang x like :) Thanks join :) 
Read more ...

Segmen Template Siapa Paling Cantik






jom join!!
Read more ...

Upkan Likers Fanpage.

Assalamualaikum..Segmen? yep..maybe macam segmen tapi just nak bantu kawan2 dgn diri sendiri.camana?Just tgok kat bawah.








Senang je caranya.

  • Komen di entry ni dengan letakkan url FANPAGE korang.
  • Angah akan update senarai FANPAGE korang.
  • Semua yg join akan like FANPAGE peserta2 lain.
  • LIKERS fanpage korang akan meningkat.
  • Mudahnya!!

Senangkan?Cara mudah.Tak perlu untuk buat entry/follow sapa2.Just tinggalkan komen fanpage anda sahaja.Sangat mudah,cepat dan pantas.So kepada mana2 yg Fanpage masih skit,ni lah tempatnya.Sama macam angah.
BTW,sapa2 yg FREE boleh join GA angah!! klik sini 

Jangan klik sini!!!



Kalau korang punya komen belum ada kat bawah nie,maksudnya angah x update lagi..melainkan kalau dah ada komen korang,baru angah dah update.



Read more ...

Lepasan SPM 2012!!

Assalamualaikum dan selamat pagi semua!! So sekarang angah just nak tunjuk kepada semua pelajar lepasan SPM 2012.

Korang dah pilih?Apa pilihan korang?So angah nak suggest satu tempat yg best utk korang.Sure best.!! Korang tgok.TAYLOR'S UNIVERSITY.Best kan?



 

Taylor's University is a private university in Subang JayaSelangorMalaysia. It was founded in 1969 as a college, was awarded university college status in 2006, and university status in 2010. It is a member of Taylor's Education Group. Taylor's University offers courses in tertiary education, from foundation and diploma to degree, post-graduate and professional programmes.


Korang berminat?Senang je..just klik sini. Atau korang nak tahu lebih lagi pasal benda2 berkenaan masa depan.Klik jugak sini.Senang je.

Sekian.

 



Read more ...

Trio NOVEL!!

Assalamualaikum..

Today just wanted to share about my hobby.I think there must be someone/people that think i'm a weird guy?Why? huh..it surely becouse of my hobby.
My new hobby is reading the "cintan-cintun" novel until i got sleppy.Haha..Okay.First of all,i would like to share to all that i have read 3 novels in 2 days.What?? So weird right? but i think that is good for me.
Cewah..cakap BI konon..haha..terukkan? Takpa la..angah try:P Okeyla..just nak story2 skit..Angah baca Novel best la jgak..sekurang2nya boleh angah habiskan masa..*walaupun tidor pkul 4 pagi.



Novel ni best jugak.Cuma jalan cerita macam panjang,sampaikan tengah2 jalan angah jadi boring.


Angah bayangkan citer ni nanti jadi macam citer MAID,tpi x..agak bosan but overall best.





boleh tahan citernya...agak berat..tpi alhamdulillah..angah dapat baca jgak..


So,kesimpulannya suka hati angah untuk buat apa pun.Angah minat muzik,tapi alat muzik xda dlm rumah.Kalau ada, dah tentu satu taman bising.Hahaha.So angah pun baca la novel2.Senang hati,lupa pasal result SPM nanti.


Sekian.

Assalamualaikum..

*baca Quran lgi afdal.
 
Read more ...