16 Mac 2013

Segmen Jom Pilih Hadiah









Jom join,tekan banner!!


Hadiah pilihan : KEYCHAIN + TOPUP RM10
Read more ...

My Sister : Happy Besday

Assalamualaikum dan selamat malam semua!! Apa khabar? Baik? Syukur alhamdulillah..



 


Hari ni just nak buat entri pasal Birthday Kakak Angah a.k.a NURA ADILLA BT HASSAN.Satu2nya kakak yg angah pernah ada dalam dunia ni. Seorang yg baik,penyayang,tegas,kadang2 nakal.

Kalau dulu2,angah rapat dgn along*panggilan utknya. Tapi sekarang masing2 duk tempat yg jauh tpi x bermakna x rapat kan???? Hahah kan dah merapu.Kakak angah sekarang ni tgh study manakala angah plak tgh tunggu result.Huh..mana lagi best?

Bila dah jadi anak sulung tu,mestilah kena tegas,sebab kena jaga adik2 dia kan??So sebab tu along camtu kut.Tapi x kisahlah asalkan angah dapat buat entri pasal Along.Apa lgi nak merapu??
Kakak angah ni sangat popular tau dak!!! Tak tau??? SO korang dah tau la..sebab angah baru gitau...so apa kata korang tgok FB dia..serius ramai gila org yg friends dgn dia,tu x termasuk lgi yg follow.. TEKAN GAMBAR utk pegi ke FB.

UCAPAN DARI ANGAH : Angah harap along cepat2 kahwin,dapat anak2 yg comel,pastu berjaya di dunia dan akhirat!!Amin... 

UCAPAN DARI KAKAK : Semoga panjang umur,murah rezeki,kahwin cepat dgn ***** Polis tu. 


UCAPAN DARI BABY : Selamat hari jadi,along GEMUK.Sekian. 

 
 



Read more ...

Segmen Sabtu By Emas Putih





Segmen Sabtu by Emas Putih di bawah banner

Klik banner utk join!!








Read more ...