20 Mac 2013

HINA POLIS : AYAH SAYA POLIS!!




Assalamualaikum dan selamat malam,sedang blogwalking terjumpa entri tentang nie!! ish2 apa hal lagi nieh??cuba korang tgok apa yg dia katakan??




Nampak tak? Sanggup dia kata camtu?? eh..apa kata kalau dia aje yg pegi sana??Please la..ayah angah pun POLIS jgak..ayah angah jugak buat sekatan jalanraya,ayah angah terlibat dengan sekatan jalanraya tu!! so AYAH ANGAH BODOH??
Please la..x payah duk hina2 org lain..tgok diri sendiri dulu..betul2 sempurna?? PERFECT sangat?Erm  entah la..malas nak fikir pasal org ni.

Sekian.

P/s : masih terasa dgn ayat2 pedas dia..

ENTRY YG SAMA 
 

 
Read more ...

Segmen Follow & Blogwalking #2 Oleh Mialiana.com


Segmen ini dibuat bagi memudahkan Mia Liana untuk follow dan blogwalking semua blog peserta segmen ini. Secara tidak langsung ianya memberi ruang dan peluang kepada blogger lain untuk turut follow, blogwalking dan berkenalan antara satu sama lain dengan lebih mesra.

Segmen ini bermula dari 7.00 pagi 9 Mac 2013 sehingga 11.59 malam 20 Mac 2013. Mia Liana berharap agar segmen ini mendapat sambutan dan semua blogger dijemput join.

Hanya 4 langkah mudah diperlukan :
  1. Follow blog Mialiana.com, Add To Circle Google+ Mia Liana dan Like Fanpage Mialiana.com
  2. Buat entri bertajuk Segmen Follow & Blogwalking #2 Oleh Mialiana.com
  3. Copy coding yang telah disediakan dan paste kan ke dalam ruangan HTML dan Publish entri.
  4. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen entri ini.
Pemilihan pemenang :
  1. 10 blog akan dipilih melalui random.org
  2. Pemenang dikehendaki memberikan satu URL entri terbaik dari blog mereka untuk di review di Mialiana.com
  3. URL entri terbaik hendaklah ditinggalkan di ruangan komen entri pengumuman pemenang nanti.
tunggu apa lagi... sila klik banner di atas untuk join....
Read more ...

MY CAREER PHOTO CONTEST


Nak join contest? Klik banner.


Cerita pasal gambar nie?? Macam2 cerita boleh ada.Ini adalah gambar time angah perform utk FESTIVAL WIND ORKESTRA SBP 2012.Kali terakhir angah join.Time tu dekat dewan UNITEN.
Pengalaman angah dengan orkestra adalah selama 5 tahun..iaitu sejak 2008-2012.Lepas tu pula,angah sekolah dekat salah sebuah SBP dekat Penang,bila masuk sekolah tu,ada pancaragam/wind orkestra..angah minat pastu terus join..
Pengalaman yg tak boleh dilupakan.Angah main dengan semua ahli orkestra..dalam tgh perform..muncul perasaan aneh.rupanya perasaan sebak & sedih.memandangkan lagu yg kami perform tu agak sedih..angah rasa sebak..sebab tu adalah last time utk angah join orkestra.
 So sekarang ni dah lama angah tinggalkan orkestra tapi x bermakna angah nak lupakan terus..angah still ikut perkembangan diorang.Band angah diberi nama TUNSYEDBAND :)

Sekian.
 
 
 



Read more ...