26 Mac 2013

STOP BLOGGING??

Assalamualaikum dan selamat malam.Hari ni just nak update skit2 ja..memandangkan angah punya segmen still berjalan..so angah rasa akkan teruskan aktif blog ni.Dan bila habisnya segmen tu..blog akan direhatkan sekejap.


KEJAP2..bukannya angah nak tutup terus..tujuan utaman sebab angah nak edit blog/tukar2 code html...nak perbetul balik..pastu angah nak fokus utk blog kakak angah.Angah nak promote blog tu/edit blog tu jugak.


Satu lagi reasonnya,angah nak rehatkan minda dengan jalan2 ke KUALA LUMPUR.dah lama kut tak pi sana,sejak ORKESTRA tahun lepas.So angah nak gi sana,dan akan update pasal story angah ke sana.

So tak payahla nak rindu2 sangat,haha.Ada ke? haha..btw..angah still addicted to blogging..so korang tak payah risau la...angah tetap akan berblogging.. :D


Sekian.
 
 
Read more ...

Terima Kasih BLOGGER.COM

Assalamualaikum dan selamat siang!!Baru je update pasal review blog pagi tadi..best jugak/blogwalking sambil2 review...so...tahniah korang!!!



Kadang2 TUHAN dah aturkan buat kita,maybe time dulu2 kita berjaya...tpi sekarang TUHAN uji kita...kita tak pernah jatuh..tiba2 jatuh tersungkur...adakah kita mampu bangkit semula??Ya..itulah...ujian buat kita




This is me,the owner of DIARI JEJAKA HANGAT BLOG.haha...angah just harapkan supaya perjalanan hidup angah yg still panjang ini,akan angah lalui dgn jayanya...sambil2 tu..angah nak ucapkan terima kasih dekat semua rakan2 bloggers..yg sudi nasihat2 kat angah,pastu tolong angah dgn macam2 lagi...

Even blog angah still baru..angah just nak berterima kasih kepada semua lah..tak kira yg kenal angah/x suka blog angah ke apa ke..yg pasti korang telah buatkan angah lebih bersemangat utk berblogging...

LASTLY,teima kasih mak ngn abah..sebab terima jugak akhirnya.. :D 

 

Read more ...

Review BLOGGER2 BEST


Assalamualaikum..macam yg angah janjikan..angah nak review blog2 terpantas..so inilah dia!!!



Blog yg sangat cantik!! kenapa?? sebab kaler ungu/susunan widget yg best..siap ada lagu lgi!!Comel headernya!! loading blog pun agak laju!! suka blog yg loading laju!!pendek kata terbaik la!! so angah bagi 96.76 %..:D



First sekali,suka la blog nie!! header nampak best..ala2 moden..pastu widget pun x banyak..so tak la nampak serabut...sangat best kalau nk bw..so angah suka blog biru!! :D so angah bagi 97.13 % :D

Blog yg best,laju jugak loadingnya,so senang nk bw...story2 dalam blog pun best/banyak info2 menarik. widget yg skit..kalau boleh pelbagaikan lgi *tapi x perlu banyak sgt...header yg simple.kalau lgi besar..lgi best kut...so angah bagi 93.44% :D



Erm..takut plak nak review :D hehe..Blog yg sangat2 ohsem...rasanya ramai yg kenal kan??? antara blogger famous masa kini...suka dgn header yg penuh dgn kaller tu.Blog yg sangat laju loading..dan yg pasti xda apa yg cacat kut? haha..so angah bagi markah 98.99 %..


Blog yg ohsem ni..mmg best..simple je blognya..tpi simple2 la yg angah suka...suka dgn susunan widget...dan yg paling penting..header yg tersangat2 simple...:D so angah bari markah 96.32 %



Macam pernah review kan?? haha.tpi takpa..sebab blog yg ohsem..tgok la headernya..penuh dgn gambar2 org yg angah tak kenal. :P suka dgn susunan dlm blog tu..sangat simple dan best!!! :D so ohsem sangat..so angah bagi markah 97.23 % :D


Blog yg simple sesimple2nya..cer korang try terjah..sangat simple la!! x tau nak cakap apa..sebab simple sangat..tpi walau simple2 pon..tetap best..tgok header nya..simple kan? macam tu jugak la simple blognya...:D angah bagi markah 95.67 % :D




Blog yg best..comel gambar CHIBI MARUKO tu..haha...simple headernya..content blog pun sangat best...cerita2 semua tu..menarik minat angah utk teruskan baca..seriuosly angah suka blog nie :D so angah bagio markah 98.23 %


Blog yg best...ala2 gelap...tgok header:D menarik..story2 best..suka la blog awak..loading pun laju je...so saya bagi markah 96.76 % :D


Dah pernah review dulu tapi takpa..teruskan lagi...walau macam mana pun..blog ni tetap best..siap ada lgu2 yg sedih...suka la blog ni..dari dulu lagi..mmg best :D..so angah bagi markah 98.87 % :D..



So alhamdulillah..habis jugak review mereka2 nie...wow..mereka mmg ohsem...dibandingkan denga angah..apalah sangat...blog angah pun bukannnya laju pon loading nya...so angah nak bagi markah utk diri sendiri punya blog..berapa eh?? 87.65 %...sikit kan?? tapi x kisahla..yg pasti dengan cara ni...lagi ramai blogger akan kenal dgn mereka2 nie...thanks kerana menjadi yg terpantas...

Opps...lupa plak..kepada korang2 yg nak terjah tu..senang aje..klik header diorang..pastu dapat la ke blog mereka...itu aje..

Sekian..


p/s : nak update pasal ZALORA plak




Read more ...