27 Mac 2013

ZALORA is the best!! :D Bahagian 2

Assalamualaikum dan selamat malam.Entri berkenaan ZALORA diteruskan lagi!!Ini adalah sambungan bagi 2 versi yg lalu
Lihat sini/sini 
:D Angah sungguh kagum dgn ZALORA!! Tau kenapa? Cer tgok gambar2 kat bawah nie!! :D




Cuba korang bayangkan,hari ni kita order..esok dah sampai?? Tak ke cepat gile??Huh..angh yg tgh update pasal Zalora dkt along a.k.a akak angah pun terkejut...tgh2 sembang pasal ZALORA tiba2 dh sampai..




Nie la antara resit2nya..yg penting xde kena bayar apa2 pun :D



Ni pulak invoisnya..hurm..mmg cepat dan tepat :P


So apa yg angah boleh katakan,perkhidmatan ZALORA mmg ditahap yg terbaik,kenapa? Sebab apa yg kita nak mmg dia bagi.Maksudnya,barang yg dihantar tu menepati citarasa kita.Means that barang tu tepat la..dgn gambar dlm portal :D

Satu lagi sebab cepat la.Penghantaran yg cepat membuatkan family angah menjerit satu rumah macam dalam iklan TV tu :D hahhhahah..cepat dan pantas serta efisien.Apa lagi eh?ZALORA mmg gempak dan the best!!

visit laman ZALORA sekarang.Kalau korang nak voucher free,kenalah hantar emel kepada pihak mereka :D





Read more ...

ZALORA is the best!! :D Bahagian 1

Assalamualaikum dan selamat sejahtera.Sebenarnya citer ni dah lama dah dalam seminggu macam tu,cuma angah xda masa yg ckup utk update :D So kali ni alhamdulillah..ada masa yg lebih.

ZALORA  a.k.a pusat shopping online terbesar gila,mmg best.Pengalaman angah shopping kat situ?? mmg best la..macam2 pakaian ada...bukan takat baju/jam/kasut semua ada.Mmg best.Alang2 dah dapat voucher..so angah pun rambang mata nk pilih.

Walaupun ramai org kata ZALORA ni mahal,pastu lambat hantar,pastu payahla..Tapikan..ternyata semua tu salah2 belaka!! :D betul2..sebab angah tgok ada baju yg harga murah,ada yg mahal jgak..tpi kita kenalah ukur baju di badan sendiri,means that kena bebelanja ikut kemampuan.

So akhirnya angah rembat baju nie,haha..dah angah nampak baju ni je yg best.

Oke kan baju nie? Angah nampak macam menarik je.Lagipun harga ngam2..RM49.00..so angah beli je la..haha..punya excited..ada 3 kaler..satu kaler biru/pink/dgn yg atas ni.


Tu la apa yg angah order,so korang kalau order nanti macam ni la.. :D 

Nampak kan?? senang je caranya..mudah dan hebat!! :D betul2 ohsem.. 

Ni pulak emel dari ZALORA nak comfirmkan :D..mmg best dan sempoi lah..

Mulai saat tu,angah suka dah utk bershopping online,mmg best la..lagi satu bila kita nak survey baju tu kan...loading sangat cepat..so angah rasa mesti ZALORA dah update diorang punya portal kan??


Nah link utk ke ZALORA : http://www.zalora.com.my/ 
 
 
 P/S : nantikan part 2 :D


Read more ...

Segmen Happy Birthday Honey Yeo & Cik Fie .


MANGSA TAG : MUNN/AINI/AZRI


Honey Yeo dan Cik Fie

Happy besday utk korang berdua.Selamat hari lahir,semoga korang akan lebih sukses di masa hadapan.HONEY YEO,result SPM kita sama lah!! :D congrates to you..apa lagi nak kata?? Semoga korang trus sukses dalam dunia blogging :D


Read more ...

Lagu Yg Saya Minat

Assalamualaikum..seronok jugak aryni..kenapa? sebab bangun awal,pastu kena kemas bilik.*itupun dah seronok??hah apakah?

Kali ni nak story pasal lagu.Lagu orkestra.. bagi mereka2 yg tak faham/tak minat tu..sory ek..Oke angah mmg minat lagu orkestra..dan kadang2 kalau org lain suka dgr lagu artis2..semua tu..angah plak suka dgr lagu camni...pasaipa?

Sebab angah suka.Lagu2 orkestra best,pastu yg lagi ohsem..bila lagu tu boleh buatkan bulu roma angah terpacak..haha..means lagu tu mmg betul2 sedap..so sebab tu la angah suka lagu orkestra...tapi x bermakna angah tak suka lagu2 lain jgak..

ASCENTIUM




Kenapa angah suka lagu ni?Sebab,lagu ni antara lagu first yg angah pernah dengar..best..rasa macam dalam perjalanan kehidupan...dari awal..pastu...jadi slow...dan part yg paling best..bila dah nak abis verse pertama :D

PERSIS OVERTURE



Lagu nie pun best jgak..even anagh kenal lagu ni baru 3 tahun lebih..tpi sedap kut..dgn runningnotes..huh..sangat mengancam..pastu ditambah dgn part solo oboe..yg sedap..haha..mmg best...verse ending sangat best..sebab bunyi dia makin grand :D


So tu je la kut...lagu2 yg angah suka utk buat masa ni,haha..tiap2 malam dgr kut..sambil tgok2 video..untung ada BLACKBERY,boleh save dlm tu pastu sebelum tido,angh tgok video tu :D

Sekian


Read more ...

NAK SAYA PROMOTE BLOG AWAK???

Assalamualaikum..korang apa khabar?? Dalam tgh2 boring ni,muncul idea utk buat satu benda best!!apakah??





"Macam mana??"

Angah akan letak gambar/header blog korang dekat ruangan iklan tu.Ada 5 tapak.So means that ada 5 blog yg akan dipilih.

"Macam mana nak dipilih?"

Just follow blog angah/like fanpage angah/add GOOGLE PLUS/like fanpage.
Pastu,komen dekat entri ni,url gambar/header,link blog,pendapat tentang blog angah.(wajib lebih 50 patah perkataan* x termasuk url photo/link blog)

Nyatakan bahawa anda sudah lakukan instructions di atas. :D 

5 Komen paling menarik/dabomm/kebabomm,angah akan pilih.

Angah akan promote blog korang,pastu letak header/gambar blog korang dekat atas nie!!InsyaAllah ramai yg akan datang/berkunjung ke blog korang.So inilah penghargaan daripada angah utk korang!! Angah akan letak header/gambar blog korang selama sebulan!!
Oke tak? TARIKH TAMAT? SEBELUM MASUK BULAN 4 * faham2 je lah..

Yg paling penting, tak perlu buat sebarang entri!! 

Mudah je kan? Senang dan simple,so angah harap korang join lah ek..mesti ramai akan terjah blog korang.opss..lupa plak..angah akan review blog korang sekali :D..okey itu aje :)

Sekian..

Read more ...