15 April 2013

Mini Segmen by DiyanaHani

Assalamualaikum..



Hari ni hani nak buat satu mini segmen yang sangat simple..



Syarat-syarat:

1) Mempunyai blog.
2)Follow blog hani dan like page blog(kat sidebar)
3)Buat satu entry,copy banner dan backlink ke entry ini.
4) Like link.(akan diperiksa)
5)Tinggalkan url entry anda di bahagian komen.

Like link ini.

Hadiah yang bakal dimenangi.
1) Bekas pensel rilakkuma.-(1)
2) Button badge DiyanaHani.(5)
3) Keychain anak patung.
4) Topup RM5(1)

Pemilihan berdasarkan top referral dan random.org.

p/s: Tak perlu buat entry panjang-panjang.
Cuma copy paste entry ni sahaja.

Jemput join ramai-ramai.
Support me k..

Sesiapa yang didapati tidak mengikut peraturan.
Penyertaan akan dibatalkan serta merta.


Mini segmen ini bermula pada 15/4/2013 hingga 30/4/2013
Read more ...

Mini Giveaway : Brooch by Aini Zakaria


Assalamualaikum...

Hari ini saya nak lancarkan perang gerila..Ehh...tertiba..nak lancarkan Mini Giveaway : Brooch by Aini Zakaria. Nama pun mini kan jadi hadiahnya tidaklah terlalu besar.

Mini Giveaway : Brooch by Aini Zakaria


Syaratnya :
  1. Follow blog !Aini Zakaria, Add To Circle Google+ Nurul Aini dan Like Page !Aini Zakaria.
  2. Tulis satu entry bertajuk Mini Giveaway : Brooch by Aini Zakaria"
  3. Copy dan Paste coding di bawah ini ke dalam entry anda kemudian klik Publish.
  4. Tinggalkan url/link penyertaan anda di ruang komen entry ini sahaja, di Cbox tidak diterima.
Mini Giveaway : Brooch by Aini Zakaria


Kredit kepada kak Mia|Mialiana.com.


Hadiah :

Sepasang bow brooch untuk 15 orang Pemenang. Harga bow brooch ini bernilai RM2.50-RM3.00 setiap satu tau..hehe.. Jadi setiap pemenang dapat 2 pasang bow brooch. 
Pemilihan pemenang adalah berdasarkan cabutan.
Tarikh Tutup:  01/05/2013


Jomlah memeriahkan Mini Giveaway : Brooch by Aini Zakaria ini ye. Tak kira blogger lelaki mahupun perempuan. Semua boleh join. Boleh bagi pada adik perempuan ke? kan. ^____^
Read more ...