22 April 2013

April-May Giveaway By Nabila Medan




Syarat-syarat
1. Buat syarat dibawah dengan lengkap
Click  link satulink dua dan link tiga sampai habis loading *akan dicheck*
Follow  Nabila Medan Impreza Awie , Aina Mansor , Liyana Erythrina
Join Group  Group Impreza Awie
Like Page 
    
Tekan G+ 

2. Buat entri
 Tajuk "April-May Giveaway By Nabila Medan"
 Letak banner dan linkkan semula kesini
 Tag rakan blogger lain dan pastikan mereka tahu
3. Tinggalkan link entri di bahagian komen
4. Tarikh tutup 10 May 2013

Pemilihan Pemenang
Random org & Top Refferal

Hadiah-Hadiah
Mystery Gift X 1 (Top Refferal)  Impreza Awie
Keychain nama sendiri X 3  Liyana Erythrina
Bawal Tribal X 1  Aina Mansor
Keychain X 3  Nabila Medan
Kain Ela 4 Meter X 3  Impreza Awie
Baju Tidur X 3  Dressuana
Topup RM10 X 1  Impreza Awie
Topup RM5 X 4  Impreza Awie
Topup RM3 X 5  Impreza Awie



SAYA TAG +Omar Farhan 
Read more ...

BACON :D



Assalamualaikum dan selamat siang..hoho..hari ni kita relaks lagi dengan usha dua gambar yg angah rasa best...jom kita baca sama2 :D



Kesian dekat perempuan tu...haha..sebab bacon ja dah jadi macam tu..actually bacon tu apa??angah tak tau la..sory.. :D 



 

Ha yg ni pulak..comel budak tu..haha...tapi agak pedas mulutnya.. :D

Haha..saja share gambar2 yg angah kira agak lawak..bukan apa..sebenarnya kecoh semalam pasal result UPU keluar hari ni...rupanya result temuduga..tapi untuk yg angah punya pilihan esok baru dia keluar...haha..


*nak edit blog tapi still tak reti guna yg baru tu.. : )
 
Read more ...