24 April 2013

First Giveaway By Anis



FIRST GIVEAWAY ini berlangsung selama sebulan dari 25.03.2013 hingga 24.04.2013 . 
Para sponsor :
Aimi Rahim | Eyna | Fifi | Syahira | Kak Ain | CikGadis | Izzati | Precious Cla | Aien | Ismah |  Anaziah Online Boutique Anaziah Baby & Kidswear  | BK


Hadiah :
Mousepad ( Design sendiri ) Mug ( Design sendiri ) | Jubin hiasan  ( Design sendiri ) | T-Shirt Running man Saiz L | Header | Bookmark + Topup RM5 | Topup RM5 + Bloglist | Topup RM5 + Bloglist | Topup RM3 |    2 Felt Bookmark + 2 Vector | Topup Celcom/Maxis RM5 | Topup RM10 | Novel | Brooch Ribbon | 1 Pakaian wanita dari Anaziah Online Boutiqe | 1 Headband dari Anaziah Baby & Kidswear .


Apalagi , Jom memeriahkan lagi GIVEAWAY ni . Support Blogger :)
Read more ...

GIVEAWAY BY MISS BELLA




Mangsa Tag : +Omar Farhan  +Muhammad Azri  nak join?? klik banner

Berapa lama eh dlm blog? rasanya dah lama..dah lama buat blog nie..tapi start aktif tahun nie :D sebab sebelum2 ni sibuk study..bila dah habis study..so nie lah masanya utk aktif blog.. :D
Takda la kelebihan apa2 pun..haha..cuma agak peramah*maybe?? :D

 *tHANKS..
Read more ...

Segmen Simple-Simple By Mohd Zuhri






Jom join Segmen best dari ZUHRI :D tekan banner utk join..

dah ikut syarat sume...
Read more ...

Mini Giveaway By NurulFHMT





jom join..klik banner..


Read more ...

Giveaway by DI #2


Jom ramai2 join GA best nie..tarikh tutup 30 haribulan nie!!


jom join..klik banner
Read more ...

Segmen Bloglist Mei & Jun by Aenn Athirah





Jom join ramai2 :D


Read more ...

GA DOMAIN DOTCOM FREE





Jom join GA hebat nie...klik banner utk join..

Sebab saya nak domain sendiri? : Saya nak domain sendiri sebab dgn adanya domain sendiri,saya dapat kukuhkan lagi blog saya,siring dgn kemajuan rakan2.Saya jugak still tak berkemampuan utk beli domain sendiri lagi,ramai dh rakan2 blogger yg sudah mempunyai domain sendiri.
Read more ...