29 April 2013

Thanks Membantu!!



Assalamualaikum dan selamat malam rakan2..Nampak tak apa yg pelik dengan blog angah??Actually tak la pelik sangat pun..just angah edit2...haha..saja nak tukar kaler blog..


Tapi biasalah bila nak edit..mesti macam2 masalah yg datang..secara jujurnya angah puas hati dengan susunan dalam blog ni..ya..sapa tak puas hati kalau sendiri yg edit??
Angah ada jugak minta tolong dekat seorang BLOGGER FAMOUS..nak tau sapa??

Alhamdulillah..Kak Mia dapat selesaikan masalah tu..sayang Kak Mia..haha..so kalau ada apa2 lagi angah akan tanya dia..ya..seorang blogger hebat..taraf yg lebih tinggi dari angah..So kalau korang ada masalah bolehlah ke blognya utk tanya apa2..

So setakat tu je la..ha!! Satu lagi..jom join SEGMEN BLOGLIST MEI DJH!! 
 
 
Read more ...

Segmen #2 Bloglist 12 Jam Mialiana.com


Pencarian bloglist bagi bulan Mei dan Jun 2013 di Mialiana.com bermula tepat jam 11.00 pagi sehingga 11.00 malam nanti. Semua dijemput join.

Syarat-syaratnya :
  1. Follow blog Mialiana.com, Add To Circle Google+ Mia Liana dan Like Fanpage Mialiana.com
  2. Buat entri bertajuk Segmen #2 Bloglist 12 Jam Mialiana.com
  3. Copy coding yang telah disediakan dan paste kan ke dalam ruangan HTML dan Publish entri.
  4. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen INI.
Senang dan mudah bukan?

15 blog yang bertuah akan dipilih oleh Mia Liana sendiri dan kepada yang terpilih nanti diminta agar memasukkan blog Mialiana.com ke dalam bloglist mereka juga.

tunggu apa lagi... jom support Mia Liana ya...
Read more ...