2 Mei 2013

SENARAI HADIAH SEGMEN SIMPLE CONTEST




HADIAH UNTUK SEGMEN SIMPLE CONTEST BY DJH

RANDOM X2

Travel Bath Set
 ( Beg kecil x1, bekas shampoo x1, bekas sabun x1, bekas spray x1, bekas lotion x2, tuala kecil x1, sikat x1 )

Baju polo brown long sleeve x1


RANDOM ORG 

Badge maker x 3
TOPUP RM 5

Doodle lelaki x 1 , header x1
Doodle perempuan x 1,header x1


CABUTAN UNDI

  1. TEMPAT PERTAMA :  Set untuk si gadis ( mini make up tools x1, getah rambut HK x1, klip sanggul x1, klip rambut x1pair ), header X1,Topup RM5,edit blog x1,REVIEW BLOG.
  2. TEMPAT KEDUA : Topup RM5, header X 1,REVIEW BLOG.
  3. TEMPAT KETIGA : Topup RM5, header X 1,REVIEW BLOG.

 BERMINAT NAK JOIN?? JOM JOIN SEGMEN SIMPLE INI | KLIK SINI
Read more ...

PENGUMUMAN DJH #1



Assalamualaikum dan selamat hari khamis...hurmm..apa nak cerita?? Ha...angah just nak gitau kat korang yg angah nak buat segmen simple2..tapi tajuknya tak ada lagi...tapi insyaAllah angah akan buat...
Para sponsor pun angah dah cari..alhamdulillah..tak la ramai sangat...dan yg penting..syarat yg angah kemukakan kali ni sangat senang..hanya like fanpage + follow blog saja...kalau korang dah pernah join GA/SEGMEN yg angah pernah buat..sure tak perlu runsing..sebab ada sponsor yg sama..means korang dah follow diorg dah pun..
Walauapapun angah still harap korang boleh jujur..ye la..segmen yg diadakan untuk eratkan silaturahim..sesama blogger...tak perlu la kita bohong2...dan yg penting...insyaAllah semua sponsor akan berikan hadiah + tak akan lari dari tanggungjawab..

SO THE QUESTION IS :

KORANG NAK JOIN TAK??

komen please..

and satu lagi...angah just nak cerita tentang mengejar ranking blog..angah bukannya mengejar semua tu..SEO pun angah tak tahu apa benda...angah just sharing apa yg perlu + saling menghormati sesama blogger...
SEKIAN...



 
 
Read more ...