8 Mei 2013

REVIEW BLOG PERCUMA




Assalamualaikum dan selamat hari hari!! Terasa free la pulak..so angah rasa nak review blog...senang je..korang hanya perlu komen LINK BLOG korang sahaja..TAK PERLU BUAT ENTRY..

Tapi sebelum tu kenalah FOLLOW blog angah..plus tekan LIKE2 kat atas HEADER tu!! 10 blogger yg paling pantas akan direview!!! MASA SEHINGGA 12.00 malam ini sahaja!!!

TAK PERLU BUAT ENTRI!! 

Jom2..angah nak review blog2 korang yg ohsem!!:D senang kan?? tak perlu join mana2 segmen pun utk dapatkan hadiah review!! JOM KENA REVIEW!!
Read more ...

BLOGGER RACIST???

Assalamualaikum dan selamat sejahtera readers...hari ni angah update blog dekat KLINIK GIGI!!!!! kenapa?.. sebabnya angah teman kakak angah pegi buat treatment...kesian kt dia..naseb baiklah gigi angah elok skit..

btw..hari ni angah just nak cerita tentang isu terbaru yg angah baru update haritu...MURTAD..btw ada seorang blogger yg beri komen dn katakan bahawa" admin jangan racist sangat"..macam tu la kut komennya..

untuk pengetahuan semua. itu bukannya racist...murtad= racist?.. btw..kepada blogger tersebut

sila check balik
.apa sebenarnya racist...murtad adalah berkenaan akidah
..agama islam..bukannya perkauman...please note that!!!

kan dah marah..huh kena bertenang balik...tapi takpalah..budak still baru nak belajar...so angah maafkan...haha..

sekian...jangan lupa join segmen angah..

Published with Blogger-droid v2.0.10
Read more ...