18 Mei 2013

CHEKOBI vs TEST LESEN


Assalamualaikum dan salam sejahtera..Alhamdulillah..masih lagi kita bersama..angah still boleh lagi berupdate2 entri..haha..so kat sini angah just nak share dgn korang...
|
|
|
|
|
|

Nama kucing ni adalah CHEKOBI..kenapa nama camtu? Ha..saja angah yg letak..sebab ShinCan kan suka makan keropok Cekobi..so angah bubuhla nama tu..haha..angah sayang kucing ni..btw..kat rumah angah tak la ada seekor je kucing ni..ada berbelas2..tapi yg ni suka tidur dgn angah..dan yg penting....kalau dia tidur dgn angah..dia akan kejutkan angah bangun tidur..kul 6.00 pagi..! :D

Satu lagi gambar yg agak happy..haha..akhirnya.. :Dnak tau apakah??? sila tgok kat bawah ni..
|
|
|
|
|
|
|
|
|


Mesti ada yg gelakkan?? haha..btw...angah baru je nak amik lesen..kenapa lambat sangat?? sebab ada masalah..tak perlulah kot angah ceritakan..so bila nak amik lesen tu..kenalah masuk ceramah2 semua tu...actually..sangat2 best...??? haha..best..dan yg penting angah dah lulus dah..so sekarang ni dah dapat dah lesen L...:)

So rassanya tu je la..yg boleh gembirakan angah buat masa ni..jangan gelakkan angah sebab dapat test result yg agak teruk tu!! :D oke apa...haha...takpa2..angah tak kisah..sekarang adalah masa utk kita bergembira...mana tau lepas2 ni dah tak boleh nak ketawa dah??

Sekian..
 






Read more ...

RESULT UPU DAH KELUAR!!


Assalamualaikum dan salam sejahtera..dah lama angah tak buat entry..yer ke? haha..sebenarnya angah agak sibuk sebab nak amik LESEN lagi..pastu..dgn nak uruskan macam2 lagi..korang try tgok gambar kat bawah ni.. 
|
|
|
|

ya!!! Result UPU dah keluar..dan akhirnya..angah dah dapat terpilih jugak akhirnya....perasaan?? sebenarnya angah gembira sangat.sebab apa yg angah harapkan ndah pun dapat!! syukur Alhamdulillah...yey!! MUZIK!!!

tapi..

Perasaan angah tak segembira mana bila tgok org2 lain dapat lagi hebat..ya..lagipun jiran2 bukan la..org2 ramai bila tanya angah dapat mana..bila angah sebut MUSIC..ha..muka yg ditunjukkan adalah tersangat PELIK!!..

Maksu angah ada kata " UITM SHAH ALAM a little bit social.." dan bila angah baca apa yg AISYA tulis kat blog dia..rasa something....teruk sangat ke?? Entahlah..sekarang ni pilihan hanya ada DUA sahaja..iaitu MATRIKS/UITM..
SO APA YG PENTING ADALAH ISTIKHARAH kan?? 

SEKIAN..
  

Read more ...

Klinik Gigi

Assalamualaikum dan salam sejahtera..apa khbar semua???




Nampak tk gambar ni??.. angah ada dlam gambar ni..dah berkurun dah pon..haha..

Sekian..
Read more ...