21 Mei 2013

ZAMAN DALAM KENANGAN



Assalamualaikum dan salam sejahtera readers..apa khabar korang?? hurm..nampaknya sekarang angah dah jarang2 update entri..kalau dulu..tiap2 hari mesti 5/4 entri..tapi kali ni hanya 1/2 sahaja..sedih...

So kali ni angah nak share..rasanya dulu angah dah letak dah gambar ni..tapi angah tak ceritakan apa pun pasal gambar ni so angah ceritakan lah :D 
 
Gambar atas ni diambil time angah tingkatan satu..cuba cari mana angah?? haha..mesti korang tak tau kan..so angah ada dekat tepi sorang budak yg paling chubby belah kanan cikgu tu..:D tengah2 antara 3 org budak lelaki yg duduk paling bawah :D gambar kelas 1FIKRAH 2008..


Gambar atas ni pulak adalah gambar satu batch angah..time tu tingkatan 3..gambar campur2 satu batch..cuba try cari angah!! takda?? haha..maybe sebab kecik sangat..batch 0812...pastu bila angah naik tingkatan 4..lagi bertambah sekali ganda jumlah pelajarnya..:)

So tulah kedescribekan gambar2 tu..apa punya ayat da...haha..gambar time jadi pelajar di sebuah sekolah yg agak ternama..:) rindu time study/time main2/time dengan cikgu/kawan2..tapi semua tu hanya akan disimpan dalam ruang memori angah sahaja..dan kalau ada gambar pun..bolehla kan??

Haha..kenangan time sekolah..sapa yg tak boleh lupakan?? CINTA MONYET?? haha..nanti la ingat balik..

SEKIAN..

Read more ...

BENDA PELIHARAAN



Assalamualaikum dan salam sejahtera..apa khabar readers? angah?? alhamdulillah..sihat2 sejahtera..minggu ni angah aga sibuk..sampailah habis bulan ni..ish2..apa yg sibuk sangat tu?


Wow..ni adalah benda peliharaan angah yg terbaru..!! :D haha..saja nak share..comel kan?? bela dalam henphone oke la tu kan?? nama pun POU..so nampak sedap la jugak :D


ni adalah imej terbaru POU seminggu yg lalu...yg hari ni punya...nantilah angah tunjukkan..comel kan?? macam ahli sihir kan?? duit dah beribu2..tapi still level rendah.nak kena improve lagi ni!! :D

haha.sekian..

Riang ria..di pagi..
 
Read more ...