23 Mei 2013

TAMBAH FOLLOWERS + PAGEVIEWS??



Assalamualaikum dan salam sejahtera readers...oke2..first of all..angah nak cakap pasal 100 BLOGLIST tu..kenapa angah buat? perlu ke?? ada untung kah??



Oke2.Motif sebenar angah nak buat adalah supaya angah ada 100 blog yg akan angah ikut / baca /terjah dan kunjungi.Mungkin takkan sampai seratus..tapi apa yg penting angah nak ramai sebab lagi senang utk angah tau perkembangan semasa tentang blog! :D
Dapat untung ke??Rasanya first2 angah yg untung sebab korang yg join akan follow blog angah pastu,kena tekan like2 tu..dan bloglistkan blog angah dalam blog korang tapi sebenarnya angah pun akan buat benda yg sama dengan korang..Angah akan tekan2 like..follow blog korang..dan letak blog korang dalam list blog angah..so kira masing2 dapat untung.

Macammana nak masuk dalam bloglist kekal??

Oke..senang je caranya...korang kenalah selalu ikut blog angah..maksudnya bantu angah kalau angah perlukan bantuan..pastu join GA/SEGMEN yg angah buat..tapi ada jugak yg masuk sebab blog yg betul2 hebat dan angah rasa angah patut ikut semua ceritanya..

So korang nak join?? just klik gambar atas tu.. 

Untung2 semua blog yg join boleh masuk!! In sha Allah korang punya  followers juga akan meningkat sekali jugak dgn pageviews :D

Amin..

Sekian..
Read more ...

BABY COMEL BILA DAH BESAR??




Assalamualaikum dan salam sejahtera readers!! Apa khabar?? Angah baik2 ja..alhamdulillah sihat...sekarang angah sibuk tgh siap2kan barang utk ke SHAH ALAM!!aha..excited sangat..!!

So kali ni nak share apa yg jadi terhadap budak comel bawah ni bila dah besar!! haha..serius..budak ni bila besar jadi lain!! jom kita tengok!!
|
|
|
|
|
|
|


Budak ni lahir kat Hospital Sungai Petani..anak seorang pegawai polis..dibesarkan di perak..Gambar tu time budak tu dekat Kuarters Polis Kuala Kangsar 17 tahun yg lalu..comel tak??

So sekarang kita tengok pulak apa yg jadi bila dah besar??
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
V



Dah besar dah pun..18 tahun..sekarang tinggal kat Kulim....still anak pegawai polis.. gambar time dekat tasik apa tah!! :D

Siapakah??? Tulah angah!! haha..time kecik2 sampai dah besar panjang!! haha..banyak beza kan?? haha..suka plak posing2 ni..malu arr..haha..so bila dah besar ni..rasa macam nak kembali pulak ke masa dulu..nak rasa jadik baby balik...tpi tu kan time 1995..lama tuh!! :D

sekian..
Read more ...