26 Mei 2013

MENCARI 100 BLOGLIST BULAN JUN



Assalamualaikum dan salam sejahtera..entry kali ni adalah untuk mencari BLOG RAKAN2 utk dibloglistkan di blog angah..

Sempena dengan nak masuk bulan JUN...so angah rasa nak cari 50 BLOGGER LELAKI & PEREMPUAN...untuk masuk dalam bloglist angah..Kenapa banyak sangat?? sebab angah nak edit full blog angah..

So cara nak join?? Senang je..tak perlu buat entri..sebab ni simple je..apa yg penting..korang kena la masukkan blog angah dalam bloglist korang jugak.. FOLLOW blog angah..pastu LIKE benda2 yg ada kat header tu..pastu klik ADD GOOGLE PLUS +Mohamad Khairil ..done..tu ja..banyak sangat ke??

Pastu bila dah buat semua tu...komen url blog korang dekat ruangan komen entry ni.. senang kan?? nanti angah akan check blog korang satu persatu..sebab angah tak mau ada yg bohong.. :D

MUDAH KAN?? SEKALI LAGI ANGAH NAK BAGITAU CARA2NYA..

  • FOLLOW BLOG ANGAH | ADD GOOGLE PLUS +Mohamad Khairil  
  • TEKAN LIKE2 KAT HEADER | MASUKKAN BLOG ANGAH DALAM BLOGLIST KORANG
  • KOMEN URL BLOG KORANG DEKAT RUANGAN KOMEN DI BAWAH |
DONE 

 SEMUA YG JOIN..PASTI AKAN MASUK!! SEBAB SEDANG MENCARI 100 BLOG!!!JOM JOIN RAMAI2!!

Bila tamat?? MALAM NI!! 12.00 27 MEI 2013
Read more ...

Masih Sempat Lagi Kah??



Assalamualaikum dan salam sejahtera readers..hurm..tinggal seminggu lagi sebelum angah berhijrah..haha..takpa2..sabar...lambat lagi tuh...

So kali ni angah nak citer pasal 100 BLOGLIST!! alhamdulillah ramai yg dah join..kalau korang tgok dekat entry tu..ada lebih daripada 100 komen kan??Sebenarnya angah puna da komen jugak kat situ...so kesimpulannya tak sampai seratus lagi pun!! masih lagi..bawah daripada seratus..so angah buat kesimpulannya hari ni..



  • 100 BLOGLIST AKAN TAMAT PADA 12.00 MALAM,27 MEI 2013
  • SEMUA YG JOIN IN SHAA ALLAH AKAN TERSENARAI...
  • SO CEPAT!!
So sekarang ni angah still mencari blog2 ohsem..dan best..untuk disenaraikan dalam bloglist..so korang nak join??


 So angah harap ramai2 lah joinkan diri!! :D banyak keuntungan tau!! :D
 

 
Read more ...