29 Mei 2013

NAK KENA REVIEW??#2



Assalamualaikum dan selamat malam.Malam2 macam ni boring kan??? SO apa kata angah review blog2 best?? sapa nak blog kena review?? Nak??Bukan senang nak kena review..selalu kalau join SEGMEN baru boleh dapat kan???

Cara2 : Follow blog angah/like fanpage/ add GOOGLE PLUS/Follow TWIITER *ada dekat sidebar..

Paste link blog anda dekat coment entri nie!! :D itu aje..senang kan??

hanya 5 blog saja yg akan dipilih :D senang dan mudah2..cepat2!!! 

TAK PERLU BUAT ENTRI!!! 
Read more ...

SEJARAH BERBLOGGING :)


Assalamualaikum dan salam sejahtera,readers.Nak membebel la pulak..haha..bukanlah..nak sharing je..haha..so apa yg angah nak cakap..angah start blogging time form 3 kut..2010..so angah rasa time tu macam angah sorang je yg ada blog..tapi takla sangat...senior2 angah ada jugak yg ada blog..so angah pun saje la try berblogging...rasa mcam best je..

So lepas2 tu..follower semakin meningkat..tapi angah terpaksa stop dulu blogging..sebab nak amik PMR..so after PMR..time form 4..start balik...time tu angah hanya update entry2 pasal BAND/SEKOLAH/DIRI yg tu je la...dan angah tak tau pun pasal SEGMEN/GA..ye la still newbie giler..

Pastu stop kejap..dan bile naik form 5..sambung balik...sebab boleh bawak lappy gi sekolah..dah la WIFI kat sekolah laju giler...tambah2 time malam..pastu blogging..and then..once again..terpaksa stop balik sebab nak SPM...

Dan start dari lepas SPM sampai sekarang..angah aktif..apa yg angah tau..time lepas SPM tu followers baru 300 lebih je..dan sekarang alhamdulillah..dah 1483 ...bersyukur sangat2..pastu angah pun mula menceburi SEGMEN/GA..dan angah pun buat semua tu..baru angah rasa BLOGGING ni adalah salah satu seni atau bidang yg best bila kita betul2 lakukan dengan betul.

So sekarang ni..bila dah ada pembaca blog rasa macam lebih dihargai..ye la..kalau time dulu2..buat satu entry...takda sape2 pun nak komen..haha...lawak la plak..dan sekarang..alhamdulillah..setiap kali angah publish entri..pasti ada komen..:) thanks you all..

 


Sekarang pulak angah tgok..ramai budak2 sekolah yg dah ada blog..Yg sekolah rendah pun ada..well done...pastu...semuanya..yg angah tgok..lagi hebat dari angah pun ada..cuma apa yg angah nak kata...kadang2 dalam berBLOGGING...ilmu pun kena ada jugak..so kena lebihkan study kat sekolah dulu :D sama macam angah..:)

So apa-apapun..bila kita dah ada ILMU...kalau boleh share la..takda rugi apa pun :D angah pun bukanlah banyak sangat ILMU tentang BLOGGING ni..cuma angah still belajar..dan dapat pengetahuan yg baru..bila setiap kali tgok blog2 anda!! :D

Sekian..
Read more ...