31 Mei 2013

PEMENANG REVIEW BLOG #2


Assalamualaikum dan salam sejahtera, readers.Okeylah untuk kali ni angah nak update pemenang bagi REVIEW PERCUMA#2..hehe..dalam entri ini angah ada bagitau yg angah mencari 5 blog untuk direview..dan Alhamdulillah..lebih daripada 20 blog telah pun menjoinkan diri mereka :D

So bagi blog 5 teratas..akan direview..kerana anda terpantas antara semua..dan apa yg angah nak katakan...angah tak kisah la kalau korag tak buat pun syarat2 kat entri arytu..yg tu korang punya kerja dgn Tuhan..kan..korang yg menipu...hehe..tapi angah rasa..semuanya tak menipu la..so jom2 blogwalking..!! 

  1. http://riangriaremaja.blogspot.com
  2. http://www.nurzulaihaziz.my
  3. http://dingraphic.blogspot.com
  4. http://keranaakumalu.blogspot.com
  5. www.mohdzuhri.com 
  6. http://dearcrush-iloveyou.blogspot.com/
  7. www.duniafarisya.com
  8. http://www.lawyersofia.blogspot.com
  9. http://www.cikguhailmi.com
  10. http://khairunnisa3020.blogspot.com/
  11. http://inialolo.blogspot.com/
  12. http://puterivampire.blogspot.com
  13. http://kisahhidupteto.blogspot.com/
  14. http://storyatasawan.blogspot.com/ 
  15. http://hasyaifaamadariqfi.blogspot.com/
  16. http://syazwanieafandi.blogspot.com/
  17. http://diarikuwaniesyazwani.blogspot.com/
  18. http://nad-lifeisfun.blogspot.com
  19. http://aisyalieza.blogspot.com
  20. http://cyanxkamo.blogspot.com
  21. http://akumira93.blogspot.com/ 
  22. http://mohdfaizulosman.blogspot.com
  23. http://azrichocoholickatzboyz.blogspot.com/
  24. http://ynarazali.blogspot.com/
  25. http://sabghina.blogspot.com/






Blog pertama :  Blog yg simple mimple...kaler pink...so sure la ownernya perempuan :D blog yg best.. banyak join segmen...hehe..banyak jugak entri2 menarik!! so kesimpulannya..kita WAJIB terjah untuk tgok selanjutnya..:) follower pun ramai...dan yg penting simple is the best!! :D Tekan header tu untuk terjah.. :D


Blog Kedua : Hurm..macam pernah direview sebelum ni..hehe..tapi takpa la..apa yg angah tgok..sebelum2 ni kalau blog yg ada lagu,angah tak berapa suka sangat..tapi blog kali ini..best la pulak..maybe sebab lagu yg best??? :)Loading pun laju je...so sure la angah akan selalu terjah :D so kesimpulannya blog yg best + menarik!!! Tekan header tu utk terjah!!


Blog Ketiga : Blog yg simple..tapi apa yg angah nampak..menarik sangat...tgoklah header tu..style kan?? hehe..tak macam header blog angah nie :D Banyak tutorial/maklumat yg korang boleh dapat dari blog ni...cerita pun best2 je!! so apa lagi tunggu??? Cepatlah terjah blog ni..tekan header tu...:)


Blog Keempat : First time angah terjah blog ni!! Blog yg simple..tapi amcam yg angah selalu sebut sebelum ni,..yg simple itu adalah the best...kalau serabut sangat...haha..payah la..loading pun sure2 lambat..:) rasany blog ni baru lagi..tapi apa yg angah tgok best je entrinya..so angah suggest dekat korang utk terjah blog ni!! tekan header tu!!!


Blog kelima : Blog yg ohsem!! Selalu anjurkan GA/SEGMEN yg meletup..hehe..apa yg angah tgok blog ni sentiasa ada story2 best.. ye..selalu jugak angah baca cerpen2 tu :D tapi sebagai silent reader je :D hehe... ada jugak angah join GA/SEGMEN beliau tapi tak pernah menang..haha..maybe takde rezeki lagi kut..:P haha..takpelah..nanti angah join lagi mana tau boleh menang??? haha.. tema biru...sudah tentunya angah suka..blog angh pun tema biru jugak..:) so apa lagi..??? terjah la blog ohsem+ best tu..dengan klik headernya!!

Sekian..

Blog DJH pulak?? hurm..tak tau la..sebab kalau angah sendiri yg review...rasanya blog yg paling tak lawa..ye la dengan header yg sangat2 simple..pastu entry pulak tak la berkualiti sangat..hhuh..mmg sangat2 hampeh..:) tapi takpa..kita kena teruskan usaha untuk maju ke hadapan!! :D 


 

Read more ...