1 Jun 2013

SALAM PERPISAHAN SEMENTARA



Assalamualaikum dan salam sejahtera..readers..okey..rasanya ini adalah entri terakhir angah sebelum angah ke Shah Alam, pagi 1 JUN 2013 iaitu hari ini!!So sebelum angah pergi nak la bagi kata2 terakhir... *cewah macam dah tk nak update blog dah lepas ni..

Angah nak cakap dekat korang supaya tolong jagakan blog ni..haha..korang nak jaga?? Tak la..hehe..godek2 la entri lama..maybe angah tak kan update dalam jangka masa 2 minggu?? atau sebulan..haha..so rasanya angah berharap korang usha la blog angah oke?? hehe..

Angah nak pegi Shah Alam..buat apa?? haha..pergi sambung belajar la...sure ada yg tak tau lagi..angah nak masuk U dah..UITM SHAH ALAM...kos apa?? sila tgok entri2 sebelum ni..ada jugak angah bagitau macam pasal study angah nanti...so silakan godek2 entri sebelum ni..

Oke..apa lagi nak bagitau?? Ha...promote la blog angah ni dekat sapa2..cewah...suruh org promote plak..haha..mana la tau...kan...haha..komen2 dekat entri mana2...nanti angah tgokla sape yg komen terbanyak..akan angah beri hadiah! *ada contest kah??

So rasanya itu aja...haha..assalamualaikum...

DJH ADMIN
Read more ...