27 Jun 2013

Nothing To Say

  
Assalamualaikum dan salam sejahtera..alhamdulillah pagi ni boleh lagi nak update..kelas pukul 9.30..so angah update jam 9.00...


Angah rindu dekat mak angah!!!! Sedih kan?? haha..bila berjauhan terlalu lama..haha..lawak la plak..btw..angah ukan rindu dekat my mther je..tapi dekat semua..termasuk family..jiran2..kucing2..haha :)  rindu la kan..bila tak jumpa parents..tapi nak buat cmna..satu masa nanti tetap kena berpisah jugak :D




Seriously..angah rindu dengan sekolah angah!! Ye la kehidupan dekat asrama penuh..sangat best..even ada jugak peristiwa2 yg tak best..tapi angah rasa time tu la angah bentuk diri angah :D angah nak hidup balik sebagai pelajar SBP.. 
Sekolah yg dah berjaya jadikan angah seorang manusia...sekolah yg bagi angah sekolah yg paling hebat dalam Malaysia..:) 




Lastly..angah rindu nak jadi bayi balik...nak jadi budak kecik yg nonsense..yg hidupnya tiap2 hari happy memanjang :D hehe..semua tu rasanya dah tak boleh nakulang balik!! :(



So kesimpulannya..hargaqi masa anda sekarang..mana tau di masa depan..anda dah tak boleh nak dapat apa yg anda kecapi sekarang :D

Sekian..
Read more ...