2 Julai 2013

DILEMA SEORANG BLOGGER


Assalamualaikum dan salam sejahtera :) Apa khabar korang?? Alhamdulillah..angah masih lagi boleh update blog :)

Oke..apa yg angah nak cakapkan..kali ni..adalah..angah rindu nak berblog...angah rasa sejak angah sambung belajar ni..makin kurang angah update entry..ye la..sibuk dengan study lagi..tambah2 student muzik macam angah..lagi banyak nak kena practice kan??



So angah rasa macam angah dah lost dalam dunia blog..kalau dulu..angah macam rancak..update entry sana sini...tapi sekarang nak update satu entry pun tak sempat..syukur bila ada gap kelas..so bolehlah angah terkejar2 ke library..pastu update satu entry :D

So angah rasa bila dah jadi macam ni...perasaan nak join GA/SEGMEN pun macam hilang...sebab rasa macam tak sempat nak buat segala2nya pasal GA/SEGMEN tu... 
 


So rasanya semua tu sebab angah takda lappy sendiri lagi..so agak payah nak update entry semua tu..rasanya lepas raya baru boleh nak update macam dulu...sebab ramai yg tanya.. "Bila nak buat GA lgi?? " so apa yg angah jawab....nanti dulu..tunggu..angah nak settlekan pasal study angah dulu...

So blog angah pun akan dinaiktaraf..nak tukar design dengan header..harap2 blog angah kekal cool..dan best ?? :)Amin..so angah harap korang bolehlah tgok2 entry angah sebelum ni...
 Sekian :D


FOLLOW ANGAH DI twitter :D
Read more ...